Starity

Az Inhumansból is filmet készít a Marvel

2014. augusztus 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már a forgatókönyvön dolgoznak a készítők, A galaxis őrzőihez hasonló családbarát akciófilm érkezik!

hirdetés
Az Inhumansból is filmet készít a Marvel

A Marvel stúdió a Joe Robert Cole által írt forgatókönyv segítségével kezdi meg az Inhumans-képregény-adaptáció munkálatait, melyben akár Vin Diesel is szerepet kaphat, hiszen a színész nemrég elárulta, szívesen továbblépne Grooton, hogy részese lehessen egy új, hasonló projektnek – jelentette a Collider internetes portál.

Az inhumanok egykor emberek voltak, míg A galaxis őrzőiben megismert kree faj át nem változtatta őket, s szupererősek lettek. A Jack Kirby és Stan Lee által készült képregény legismertebb tagjai Black Bolt (akit Vin Diesel alakíthatna), felesége, Medúza, a teleportálni tudó kutya, Lockjaw és Fáklya egykori szeretője, Kristály.

A Marvel állítólag A galaxis őrzőihez hasonló családbarát akció-vígjátékot tervez, bár jobban szeretnék, hogy ne ragaszkodjanak kézzel-lábbal a forgatókönyvhöz, hanem a rendező is elképzelései alapján csűrje-csavarja sztorit, ahol lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek