Starity

Az Assassin's Creed-film hű lesz a játékhoz

2014. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Habár egy év múlva bemutatják, még mindig csak a szkripten dolgoznak. Michael Fassbender azonban elárult néhány titkot a projektről!

hirdetés
Az Assassin's Creed-film hű lesz a játékhoz

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai sztárja megerősítette az IGN-nek, hogy az Assassin's Creeden, noha több mint négy éve készül, még mindig dolgoznak – jelenleg is a forgatókönyvet tökéletesítik.

„Semmi sem változott, még mindig a részese vagyok, és ebben a pillanatban is dolgoznak a szkripten. Tulajdonképpen, amint visszatérek Európába, meglátogatom az írókat”majd hozzáfűzte, igyekeznek megtalálni az egyensúlyt a régi és az új anyagok között.

„Tudod, teljes mértékben tisztelni akarjuk a játékot. Annyi klassz dolog van benne, nem tudjuk eldönteni, mit használjunk fel, és mit ne. Új elemeket is szeretnénk belevinni, továbbá talán olyanokat is, amik már léteztek a játékban, ám mindezt a mi elképzeléseink alapján.”

Fassbender lesz a film producere, míg a Macbeth által ismert Justin Kurzel rendezi, és egy év múlva, 2015 augusztusában kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek