Starity

Klippremier: Lindsey Stirling - Master of Tides

2014. augusztus 16. 13:01   |   Szerző: ColorBird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hegedűs tehetség már posztolt képeket a legújabb videójáról, de csak a napokban tekinthették meg a rajongók a teljes videót.

hirdetés
Klippremier: Lindsey Stirling - Master of Tides

Augusztus 14-én lett feltéve Lindsey Stirling hivatalos YouTube-csatornájára vadonatúj, Master of Tides című dalához készített kalózos témájú videoklip, mely ismét nem okozott csalódást a rajongóknak.

A klip egy rendezvényen lett felvéve, ahol az épp turnézó hegedűsnő meglepte az ott szórakozókat. Először csak egymagában hegedült a kalózkosztümében a mellette elhaladóknak, de aztán jött pár táncos, és a szökőkútban folytatódott a fantasztikus és látványos előadás. Az egész előre volt szervezve, kis, elrejtett kamerákkal, lejátszókkal, és sok figyelemmel.

A dal Lindsey második, vadonatúj albumán kapott helyet, a Shatter Me-n, amit már meg lehet rendelni az interneten. Emellett európai turnéja szeptember végén kezdődik, és egészen novemberig tart.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek