Starity

Dylan Sprayberry: „Lesz időnk megismerni Liamet”

2014. augusztus 17. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf stábjának legújabb, egyben legfiatalabb tagjával készített interjút a Teen Vogue, valamint Dylan elárult néhány érdekes információt is magáról, amit eddig biztosan nem tudtunk!

hirdetés
Dylan Sprayberry: „Lesz időnk megismerni Liamet”
Fotó: Lesley Bryce

A mindössze 16 éves texasi Dylan Sprayberry nagy jövő előtt áll, hisz nemcsak állandó karaktere az MTV sikersorozatának, a Teen Wolfnak, de még a Teen Vogue magazin új üdvöskéinek is egyike.

Amikor a júliusi Comic Conon Jeff Davis, a sorozat producere bejelentette, Dylan és karaktere, Liam Dunbar még jó ideig marad Beacon Hillsben, Dylan alig hitte el.

„Elképesztően izgatott voltam, amikor megtudtam, hogy maradok, hiszen nem minden nap csatlakozik az ember egy ilyen stábhoz, az pedig, hogy még többet mókázhatunk a színfalak mögött és a képernyőn is, még boldogabbá tesz. Amikor a Comic Conon bejelentettük a hírt, mindenki megőrült, és jól esik a támogatás a rajongók felől, azonban még nagyon új a dolog, a karakteremről sem tudunk még sokat, de szerencsére lesz időnk megismerni Liamet.”

Nemcsak karakteréről, de a színészekkel való kapcsolatáról is mesélt egyet, s mást a fiatal sztár: „Minden nap SMS-ezünk valami őrültséget egymásnak a fiúkkal, és együtt is lógunk, amennyit csak lehet. Azonban nem könnyű ez se, hisz ők idősebbek nálam, kapcsolatuk van és kicsit más életet élünk ilyen szempontból, hisz én fiatalabb vagyok és mindig akarok valami őrültséget csinálni. Néha azonban rossz, hisz annyit nem mehetünk ki az utcára, mert megismernek bennünket, de ilyenkor elmegyünk valamelyikünkhöz vagy hasonló.”

A fiatal srác azonban nemcsak a színészkedéshez, de a zenéléshez is ért, amit eddig sokan nem tudhattak, de erről is elárult néhány érdekes dolgot: „Fél évig egy alternatív punk zenekarban játszottam, azonban a Teen Wolf miatt ott kellett hagynom a bandát, de nem adom fel, hisz talán a későbbiekben lesz lehetőségem folytatni, de ez maximum csak akkor jöhet szóba, ha a Teen Wolf egyszer a végéhez közeledik. Nagyon szeretnék bandát alapítani, de jelenleg a színészi karrieremre fogok koncentrálni.”

A zene mellett Dylan nagy videojáték-fan, de a sportok embere is, hiszen remekül tud szörfözni és gördeszkázni is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek