Starity

Anna Torvnak nem a szépség az első

2010. szeptember 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rejtély Oliviáját csak egy dolog érdekli, mégpedig az egészsége. Ő nem akar tökéletesen szép lenni.

hirdetés
Anna Torvnak nem a szépség az első

Anna Torv nem olyan régen pottyant bele a hollywoodi reflektorfénybe, mégsem kapta el a megfelelési kényszer, és mindig csak annyit próbál kihozni magából, ami tőle telik. A karcsú, nyúlánk Anna imád mozogni de utálja a konditermeket.

„A rejtélyben elég sokszor kell lecsapnom a rosszfiúkra, és ez nagyon szórakoztató. Szeretem, hogy a munkámmal a fizikai megterhelés is együtt jár, de nincs bennem a vágy, hogy magamnak bizonyítsak. A karakterem a nőiességét is használja, kíváncsi vagyok, hogyan működik ez a való életben.” – mondta Anna  a Women's Health magazinnak. 

A színésznő az édesanyjával egy ausztrál kisvárosban, Matrabarban nevelkedett, ennek köszönhetően sokat szörfözött az ausztrál tengerparton, lovagolt, kempingezett.
Korán felkeltünk a barátaimmal és kivittük a lovakat az erdőbe. Anyám nagyon szabad nő, szinte mindig házon kívül volt, mi sosem bámultuk hétvégén a tévét.”

Eleinte csak kis ausztrál sorozatokban tűnt fel, míg meg nem találta őt  J.J Abrans és fel nem kérte őt A rejtély főszerepére. Ekkor költözött Los Angelesbe.
 „Egy olyan iparágban dolgozom, ahol mindenki tökéletesen szép, de engem csak az érdekel, hogy egészséges legyek. Fantasztikus anyám van, aki úgy nevelt fel engem, hogy önbizalmat is adott. Jól érzem magam úgy, ahogy vagyok.”

Anna rendszeresen edz, és megvan a saját módszere arra, hogyan űzze el a stresszt egy hosszú, munkával töltött nap után. A 32 éves színésznő azonban – egyelőre – ennél többre nem hajlandó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek