Starity

Októberben jön Liv Kristine új szólóalbuma

2014. augusztus 17. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben jelenik meg a Leaves' Eyes együttes énekesnőjének ötötdik szólólemeze, amelyhez ma az albumborító is megérkezett.

hirdetés
Októberben jön Liv Kristine új szólóalbuma

Pár hónapja számoltunk be arról, miszerint a német-norvég származású Leaves' Eyes zenekar frontasszonya, Live Kristine újra stúdióba vonult felvenni immáron ötödik szólólemezét, a Vervaint, amely a Napalm Records lemezkiadó gondozásában fog debütálni.

A korong Európa-szerte már október 24-én elérhető lesz, viszont az Egyesült Államok környékén csak 27-én fog a boltok polcaira kerülni. Az énekesnő már közzé is tett közösségi-oldalán pár helyszínt, ahol majd fellép, köztük az idén immáron tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő Metal Famele Voices Festet, ahova a Leaves' Eyes is hivatalos, sőt, a zenekar a fesztivál keretein belül fogja leforgatni a szülinapi DVD-jüket.

Liv Kari Rueslåtten és Anneke van Giersbergen énekesnőkkel karöltve lát neki egy kisebb turnénak, hogy élőben is bemutassa legújabb szerzeményeit a nagyérdeműnek, amely októbertől egészen decemberig fog tartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek