Starity

Harry Styles megkérte egyik rajongója kezét

2014. augusztus 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles a One Direction philadelphiai koncertjén kérte meg egyik rajongója kezét, ugyanis a lány menyasszonyi ruhában ment el a fellépésükre. Természetesen Harry csak viccelt, de állítása szerint ezt nem hagyhatta ki.

hirdetés
Harry Styles megkérte egyik rajongója kezét

A One Direction philadelphiai koncertje végén a tinibálvány egy menyasszonyi ruhát viselő lánynak tette fel a kérdést, aki valószínűleg a banda legszerencsésebb rajongójának mondhatja magát. Mikor a srácok koncertjük végén megköszönték rajongóinak a támogatást és fellépésükön való részvételét, Harry így szólt a tömegbe: „Azt hallottam, hogy van itt egy lány menyasszonyi ruhában. Tényleg van itt egy lány menyasszonyi ruhában? Úgy érzem, ezt kár lenne kihagyni, szóval, hogy hívnak? Priya? Priya... Hozzám jössz?"

A 20 éves énekes még azzal is viccelt, hogy új kedvesével addig fognak várni, amíg nem küld nekik mindenki eljegyzési ajándékot. „Megkapjuk az eljegyzési ajándékot, majd... Oké... rendben. Majdnem az esküvői ruhámat viseltem. Az kínos lett volna. De az egy másik történet.”–mondta Harry.

Prya érthető módon teljesen izgatott lett a történteket követően, Twitter-profiljára ki is írta: „Ma @HarryStyles megkérdezte tőlem: Priya, hozzám jössz? Harry Styles MEGKÉRTE A KEZEMET! MINDEN ÉLETCÉLOMAT TELJESÍTETTEM!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek