Starity

Új klippel jelentkezik Karai Anna - interjú

2014. augusztus 18. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 jóvoltából megismert Karai Anna és zenekara jelenleg is legújabb, háromszámosra tervezett kislemezén dolgozik, mely szeptember elején kerül majd az üzletek polcaira.

hirdetés
Új klippel jelentkezik Karai Anna - interjú
Fotó: Kiss Péter

Karai Annával legelőször 2007-ben találkozhattak a televíziónézők a TV2 nagy sikerű műsora, a Megasztár kapcsán, majd két évvel ezelőtt a The Voice mentorait vette le a lábukról az énekesnő. Anna nemrégiben a Fish! zenekarból ismert Kovács Krisztián közreműködésével készítette el legújabb szerzeményét, a Zajt – melynek videoklipje egy hónappal ezelőtt debütált -, ám azóta is nagy a mozgás az énekesnő és a köré szerveződött zenekar háza táján. A szeptember elejére várható kislemez a Vágjál hülye fejet címet kapta, melyhez hamarosan videoklip is érkezik majd.

„Már korábban is volt bennem egy hasonló hangulatú dal csírája, de annyira még nem erőltettem a dolgot. Egyszer csak kapom a telefont Annától, hogy kellene egy olyan dal, ami vidámságot hoz, amibe be tudjuk vonni az embereket, és közösen jól érezni magunkat. Kell egy Vágjál hülye fejet-dal... Szóval, a telefonbeszélgetés alatt a dal címe már spontán meg is született, és még aznap este küldtem is a kész hangszerelést Annának” – árulta el a dal születésének ötletét Tarcsai Ádám, Anna zenekarának a dobosa.

„A mai napig nem tudom, hogy ennyire jól magyarázok vagy Ádi a zseni, de valószínűleg az utóbbi, mert olyan volt, mintha elküldtem volna neki a lemezt, ami a fejemben pörgött. Pontosan erre vártam! Már a klipet is láttam magam előtt, és legbelül éreztem, hogy nagy közönségkedvenc lesz a dal” - elevenítette fel Anna is nevetve emlékeit a szerzeménnyel kapcsolatban.

Annáék azt is elárulták, miszerint a Vágjál hülye fejet tavasz óta szerves része a koncerteknek és rengeteg pozitív visszajelzést kaptak ezzel kapcsolatban, így nem volt kérdéses, hogy melyik új nótához készüljön kisfilm.

„Tudtam, hogy nem mehet ki klip nélkül, így a lehető leghamarabb összehoztuk a csapatot és a múlt hétvégén már el is készült a nyersanyag, amiből videósunk, Bódog Krisztián újra megvalósítja azt, amit megálmodtam. Sok, boldogan közreműködő hülye fejet találtunk, akik szeptemberben viszontláthatják magukat a már elkészült klipben. Egy lelkes külföldi csapat pedig élőben is meghallgatta a dalt, ami a magyar szöveg ellenére is szórakoztatta őket, ez pedig egy igazán jó visszajelzés számunkra is” – magyarázta lelkesen Anna, Ádám pedig megosztotta, miszerint a csapat egy játékkal is szolgál a rajongók számára.

„Az őszi turnénknak lesz egy játéka, amelyben ha szeretnétek részt venni, gyertek oda hozzánk a koncert után egy hülye fej-fotóra, ezt követően pedig elkészítjük az adott turnéállomás rajongói tablóját. A turné végén Anna tablónként kiválaszt egy fejet, ami szerinte a legőrültebb és a nyertesek a jövő évi összes Karai Anna-koncertre ingyenes bérlettel gazdagodnak, valamint a fellépéssorozat elején megjelenő anyagot fizikai formában kapják kézhez.”

Íme, egy kis ízelítő a várható örültségekből!


Fotók: Kiss Péter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek