Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. augusztus 20. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valaki visszatér a stúdióba, másnak megjelent a legújabb lemeze. Christina Aguilera felfedte a kislányának nevét, míg Lady Gaga jótékonykodik, Rihanna meglepetéssel készül, Cyrus magára haragította Nicki Minajt és Vanessa Hudgens élete szerelméről írt!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Szeptemberben visszatér a stúdióba Adam Lambert

Az énekes a tokiói fellépése után számolt be arról Twitter-oldalán, hogy tele van kreatív energiákkal és már alig várja, hogy befejezze harmadik albumát: „Az elmúlt néhány órát azzal töltöttem, hogy az új albumom dalszövegeit simítgattam. Kezdek egyre izgatottabb lenni! Alig várom, hogy befejezzem, amikor visszatérek LA-be! Annyira kielégítő, hogy egyszerre több projektet tarthatok életben! A többlábúság vonzó” - csipogta.

*

Megvan Christina Aguilera kislányának neve

A büszke édesanya először Twitter-oldalára írta ki, hogy mi lett az augusztus 16-án született babájának neve: „Büszkén köszöntöm e világon, a kislányunkat, Summer Rain Rutler-t!” – írta. A neve magyarul annyit tesz: nyári eső. (A Summer egyébként közkedvelt név az Államokban.)

*

Megjelent Kris Allen harmadik lemeze

Az American Idol 8. évadának nyertese fele annyi rivaldafényt sem kap, mint a második helyezett, Adam Lambert, ráadásul tavaly szeptemberben az RCA is felbontotta vele a szerződést. Kris ennek ellenére nem állt le, és rajongói nagy örömére megjelentette a harmadik albumát, a Horizont, amit független zenészként dobott a piacra. Az albumon 10 dal található, melyeket itt tudsz meghallgatni.

*

Lady Gaga is csatlakozott az #‎ALSicebucketchallenge‬ kampányhoz

A mozgalom az amiotrófiás laterálszklerózis nevű végzetes betegség ellen kampányol. A sztárok feladata, hogy nyakon öntsék magukat egy vödör jeges vízzel, ami hasonló érzést vált ki belőlük, mint amit a betegek nap, mint nap éreznek, majd adakoznak 100 dollárt fejenként. A kampányhoz már több sztár is töltött fel videót, legutóbb pedig Lady Gaga, aki egy szemrebbenés nélkül tűrte a hideg zuganyt.

*

Nicki Minaj nincs elragadtatva Miley Twitter-profilképétől

Miley Cyrus alig pár napja beállított egy photoshop-alkotást a Twitter-profilképének, amin ő látható, Nicki Minaj sokat mutató Anaconda borítóján. Minaj nem volt elragadtatva, mikor meglátta, és a következő üzenetet hagyta mikroblogján: „mondanátok egy jó okot arra, miért ez Miley profilképe?” – kérdezte. (Cyrus egyébként is híres mostanában a vicces, paródia profilképeiről.)


Fotó: Twitter/Miley Cyrus

*

Hamarosan érkezik a nyolcadik Rihanna-album

Nyílt titok, hogy év elején Rihanna visszatért a stúdióba, hogy a 8. stúdióalbumán dolgozzon, nemrégiben pedig elindult az Eminemmel közös arénaturnéja, a The Monster Tour. A Twitteren biztos forrásból, futótűzként terjedt el, hogy a nyolcadik album közelebb van, mint gondolnánk. „Néhány globális rádió bejelentette, hogy már megkapták vagy éppen meg fogják kapni Rihanna következő kislemezét” – írta az egyik rajongói oldal, majd Rihanna testvére is beszált a kedélyek borzolásába: „Srácok, imádni fogjátok az R8-at” - csipogta.

*

Vanessa Hudgens élete szerelméről írt

Zanessa-rajongók szíve tört össze Hudgens tumblr-posztja után, amit jelenlegi barátjáról, Austin Butlerről írt, és amiben élete szerelmének nevezte a fiút. „Tegnap volt az életem szerelmének születésnapja. Boldog születésnapot a srácnak, a legkedvesebb szívvel, leggyönyörűbb lélekkel, őrületes tehetséggel és a legjobb kinézettel, amit valaha láttam. Egyfolytában inspirál az élet területén, és folyamatosan magasabbra emeli a körülötte lévőket. Köszönöm Istennek, hogy 23 évvel ezelőtt, megáldotta a Földet Austin Butlerrel” – blogolta.


Fotó: Instagram/Vanessa Hudgens

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek