Starity

Távozik a Class FM-ből Csiszár Jenő és Jáksó László

2014. augusztus 19. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rádió cáfolta azokat a pletykákat, amelyek a két műsorvezető kirúgásáról szóltak. A hivatalos közlemény szerint közös megegyezéssel távoznak a Class FM-től.

hirdetés
Távozik a Class FM-ből Csiszár Jenő és Jáksó László

Csiszár Jenő és Jáksó László öt sikeres év után, 2014 szeptemberétől közös megegyezéssel távozik a Class FM-ből. A két műsorvezető a 2009. novemberi indulás óta meghatározó tagja volt a csapatnak, munkájukkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a Class FM hazánk leghallgatottabb rádiójává vált – közölte a rádió.

„Jáksó László, Csiszár Jenő és a Class FM közös megegyezéssel döntött úgy, hogy a műsorvezetők öt év közös munka után új kihívások után néznek. A rádió további sok sikert kíván nekik, és köszöni elévülhetetlen érdemeiket abban, hogy a Class FM-et 2,6 millióan hallgatják naponta” - nyilatkozták a szakemberek távozásáról a rádió illetékesei.

Már egy héttel ezelőtt találgatások vették kezdetét, hogy miért nem hallható a két rádiós esténként a csatornán. Egyes pletykák szerint politikai okok vezettek ahhoz, hogy megvált a rádiócsatorna a két nagyágyútól, mások szerint a most bevezetett reklámadó miatt kénytelen rajtuk spórolni a vezetés, ezért kirúgták őket.

Ezeket a pletykákat maga Csiszár Jenő is cáfolta, aki egyébként jelenleg csak a szokásos nyári szabadságát tölti. Egy általa kiadott közleményben többek között a következőket írja: „Szakmai életem csúcs 5 évén vagyok túl,de az elmúlt időszakban azt éreztem hogy már fogy a motiváció,e zért úgy döntöttem hogy váltok, és új kihívást keresek. Az egész eddigi életemet az mozgatta, hogy egy feladatot csak addig szabad csinálni amíg 100%-ban leköt, motivál mert így tudom a legtöbbet adni! Döntéseimet pedig magam hozom meg!”

„Sajnálom, de nem tudok most sem szenzációval, szaftos sztorival szolgálni a médiának. Bocs, de simán csak »közös megegyezéssel«, a rádió vezetőségének segítségével és megértésével – az volt a szándékom hogy csendesen – elhagyom 5 év után az ország első számú rádióját a ClassFm-et. Ez csak egy munkahely váltás, ami persze mind a két félnek nagyon nehéz, és szomorú döntése volt” – írja Csiszár Jenő, aki azt is hozzá tette, hogy legközelebb már új munkájával kapcsolatosan fogunk róla hallani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek