Starity

Új előzetest jelentetett meg az HBO Jay-Z és Beyoncé turnéjáról

2014. augusztus 19. 18:06   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé és Jay-Z közös turnéja júniusban kezdődött el, és azóta is folyik. Európában egyedül csak Párizsban fognak fellépni, de az HBO megkönnyíti a helyzetét a fanoknak: szeptember 20-án vetítésre kerül az egész turné felvétele. Erről jelent meg egy új hivatalos előzetes.

hirdetés
Új előzetest jelentetett meg az HBO Jay-Z és Beyoncé turnéjáról

Már korábban kiderült, hogy Jay-Z és Beyoncé közös turnéját, az On The Run Tourt az HBO vetíteni fogja elejétől a végéig szeptember 20-án. Ám, hogy még jobban felcsigázzák a sztárpár rajongóit, egy újabb előzetest jelentetett meg a csatorna.

A videó elején Beyoncé a Shot Me Down című dalt énekli férjének egy bárban. A videó többi részében pedig rövid pillanatokat láthatunk a turnéról.

A koncertsorozat utolsó állomása Európában lesznek, méghozzá Párizsban. Ez az egyetlen európai fellépés, a többire mind Amerikában került és kerül sor. Azonban az HBO-nak hála legalább a többi európai rajongó is láthatja a turnét teljes egészében, ha már élőben nem élhetik át az élményt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek