Starity

Autóbalesetet szenvedett a Hooligans

2014. augusztus 20. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hooligans tagjai épp egy koncertjükről tartottak hazafelé, amikor karamboloztak.

hirdetés
Autóbalesetet szenvedett a Hooligans

A Blikk számolt be a hírről, miszerint a Hooligans együttes tagjai éppen egy koncertjükről tartottak hazafelé, mikor egy az átlagosnál nagyobb testű őzbe ütköztek. A történtek után természetesen a banda rögtön megnyugtatta a rajongókat, hogy senkinek sem esett nagyobb baja.

Hatvankét napos turnénk van kisebb megszakításokkal, most egyben tízet nyomunk le. A baleset a harmadik napon történt, amikor Cigándról indultunk haza a fővárosba... Balról nekünk jött egy nagy őz, és a jobb oldalával elvitte a kocsi elejét. Még jó, hogy a sofőrnek volt annyi lélekjelenléte, hogy amikor meglátta az állatot, lefékezett – nyilatkozta az oldalnak az együttes dobosa, Endi.

Az őznek ugyan nekimentek, de egyik tagnak sem lett komolyabb baja, mindössze a kocsit érték kisebb-nagyobb károk, valamint az állat is szerencsésen megúszta a balesetet, hiszen el tudott futni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek