Starity

Ördög Nóra lesz Majka műsorvezetőtársa

2014. augusztus 22. 08:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 régóta reklámozza vadonatúj műsorát, a Rising Start, aminek eddig még nem lehetett tudni, kik lesznek a műsorvezetői. Most azonban, a Bors információi szerint Majoros Péter mellé Ördög Nóra kerül a színpadra.

hirdetés
Ördög Nóra lesz Majka műsorvezetőtársa

Ördög Nóra nem olyan régen igazolt át a TV2-höz, de úgy néz ki, máris kapott egy komolyabb feladatot: valószínűleg ő kapja a Rising Star női műsorvezetőjének szerepét, társa pedig Majka lesz.

Sokáig szóba sem jött az, hogy Ördög Nóri legyen a Rising Star műsorvezetője, hisz a műsor kezdete nagyon közel esett volna az anyuka terhességének végéhez, de a show-t elcsúsztatták, így nagy esélyt kapott rá.

Az már tisztázott volt, hogy a tehetségkutatót, akárcsak a Megasztárt, két műsorvezető fogja vezetni, de eddig eldöntetlen volt, hogy kik. A TV2-nek több jelöltje is akadt a feladatra, mint például Kasza Tibi vagy Fluor Tomi. Az ózdi rappernek mostanában nagyon fut a szekere, több műsort is vezetett már a TV2-n, tavaly például a Sztárban sztár átalakulóshow-ban tűnt fel, mint zsűritag, ami idén is folytatódik, szeptember másodikán. Így Majka, ahogy abbahagyja a pontozást, szinte rögtön mehet a Rising Star színpadára.

A fordulat mégis azért meglepő, hisz Ördög Nórát és Majkát még sosem láthatták a nézők egyszerre a képernyőn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek