Starity

Pete Wentz szőkére váltott

2014. augusztus 21. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar frontembere világéletében sötét hajjal nyomult, két napja azonban emberek ezreit döbbentette meg vadonatúj külsejével.

hirdetés

2001-től kezdve, amióta csak a Fall Out Boy az élvonalba tornázta magát, az ismert zenészt mindig és mindenhol sötét hajjal láthattuk. Az emo időszakában sokszor a homlokára vasalva, néha piros tincsekkel tarkítva viselte frizuráját, majd 2009-ben, mikor a csapat hiátust jelentett be, megvált védjegyévé vált hajától, és egy egészen rövid hajsítlusra váltott.

2013-ra visszanövesztette sötét haját, és teljesen máshogy igazította. Egészen augusztus 19-ig ilyen volt a frizurája, ugyanis két napja osztott meg egy fotót Instagram-fiókján, amellyel rajongók ezreit sokkolta: szőkére festette sötét haját.

Rengeteg negatív kritika érte a zenész új külsejét, ugyanakkor olyan is akadt, akinek elmondása szerint, így még jobban tetszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek