Starity

Kezdetét vette a Strand Fesztivál!

2014. augusztus 21. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 20-án vette kezdetét a Dunántúl egyik legnagyobb fesztiválja, a Strand Fesztivál Zamárdiban!

hirdetés
Kezdetét vette a Strand Fesztivál!

A tegnapi napon délben nyitotta meg kapuit a Strand Fesztivál a Balaton partján, Zamárdiban. Az első napon több mint kilencezren váltottak jegyet hazánk egyik legnagyobb fesztiváljára, melyen a nyitó napon a Petőfi Rádió–Telekom Nagyszínpadán az Ivan And The Parazol és a Mary PopKids nyitotta meg a bulit a debreceni Tankcsapda előtt, akiket a fesztivál legnagyobb lelkesedéssel várt fellépője, a kaliforniai Papa Roach követett.

Jerry Horton, a zenekar gitárosa azt is elárulta szerkesztőségünknek, hogy mégsem lépnek fel hazánkban szeptember 28-án az In Flamesszel, az Egyesült Államokban már leszervezett fellépéseik vannak, és majd csak október végén jönnek ismét Európába, hogy a német, finn, svéd, norvég és orosz rajongóikat szórakoztassák.

A fesztivál első napjának éjszakáján a rockerek mellett a disco zene kedvelői is megtalálhatták a stílusuknak illő szórakozást, ugyanis az OTP Junior Színpadán többek között az Egyesült Államokból érkezett RANDOM TRIP és BigJohn Whitfield, majd a szintén amerikai iLLspokinn szórakoztatta a közönséget, de színpadra lépett Eckü, Karányi és Julia Carpenter is.

A mai napon is sztárdömping várja a fesztiválra látogatókat, mivel többek között Odett, a Kaukázus, a 30Y, a Brains, a The Hated Tomorrow, Majka & Curtis, a Hősök és a Subscribe robbantanak majd színpadot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek