Starity

Andy Hurley titokban randizik?

2014. augusztus 22. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán egy paparazzi fotó járta be a világhálót, amelyen elég félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre a zenészt.

hirdetés
Andy Hurley titokban randizik?

Egészen 2012-ig a modell Alaina Zeiman volt a Fall Out Boy dobosának párja, ám tavasszal a románcnak vége lett, Andy pedig egészen idáig szingli életet élt. Ez év februárjában, Valentin-nap alkalmából még egy rövid, igazán figyelmes üzenetet is küldött az egyedülálló rajongóinak, amely azt sejtette, még mindig nincs senkije.

A dobos mindig is óvta a magánéletét, soha nem szeretett a szeretteiről vagy a személyes dolgairól posztolni akármelyik közösségi oldalra, tegnap azonban egy lesifotós egy szőke hölggyel kézen fogva kapta le a zenészt, miközben éppen az előző esti koncert helyszínén gyalogolnak, így felütötte a fejét a hír, miszerint Andyre rátalált a szerelem.

A fénykép már bejárta a világhálót, és bár a zenész még nem reagált a híresztelésekre, nagyon úgy néz ki, hogy immáron a zenekar minden tagja párkapcsolatban él.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek