Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. augusztus 22. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga találkozott a példaképeivel, Miley Cyrus magán hagyta a ruháit, míg Lea Michele életmódtanácsokat osztogat! Nézzük, mi történt képekben a közösségi oldalakon!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Lea Michele egészségesen él

Közismert, hogy Lea az egészséges életmód híve, így Instagram-fiókjára is napról napra posztolja a fittebbnél-fittebb fotóit. A napokban éppen a Glee-ből ismert Jonathan Groffal futott együtt Los Angelesben, amiről egy jópofa selfie-t posztolt.


Fotó: Instagram/Lea Michele

*

Lady Gaga és a Queen együtt lógott

A Queen + Adam Lambert formáció ellátogatott a Mother Monster ausztrál koncertjére, hiszen ők épp a vásorban tartózkodtak a turnéjukkal. Amikor a Lady kiszúrta őket a VIP-szektorban, azonnal álló taspot követelt a példaképeinek és Adam Lambertnek, majd az Instagramon folytatta az áradozást: „Ma eljött a QUEEN az artRAVE-re, és én meg annyira BÜSZKE vagyok Adam Lambertre, hogy velük énekel. Megsiratott, amikor észrevettem a Dope alatt, hogy ott ülnek” – írta.


Fotó: Instagram/Adam Lambert

*

Sofia Vergara minden lány álmát éli

Sofia egészen biztos megfacsar egy-két szívet ezzel a fotóval! A hölgy gyémántékszereket válogat, miközben sütit eszik és pezsgőt iszogat. Ez ám az élet!


Fotó: WhoSays/Sofia Vergara

*

Michelle Rodriguez így „heveri ki” a szakítást

Rövid életű románca Zac Efronnal nem tartott sokáig, azonban nem úgy tűnik, mintha Michelle sírna a fiú után. Sőt! Jobbnál jobb képekkel árasztja el követőit – most éppen a zongoráján jógázik és próbálja megtalálni az Alfa-pontját.


Fotó: Instagram/Michelle Rodriguez

*

Jared Leto egyre furcsább

Jared Leto elég furcsának mondható, mióta Jézusnak képzeli magát – és vele együtt a fél internet. Most éppen egy esti műsort látogatott meg, ahol sikerült megtérítenie a műsorvezetőt, Jimmy Fallont!


Fotó: Instagram/Jimmy Fallon

*

Miley Cyrus elvesztette a fél felsőjét

Cyrus új fotósorozatból posztolt előzetest az Instagram-fiókján keresztül, és annyit fűzött hozzá, hogy elhagyta a póló felét. A kép hű maradt önmagához, mégis a jó ízlés keretein belül maradt.


Fotó: Instagram/Miley Cyrus

*

Selena még mindig az Adidast reklámozza

Új kampányképek jelentek meg Selena Gomez NEO Label Adidas reklámjából, amelyet az énekesnő lelkesen posztolt. Neked tetszenek a képek, Miss Gomezről?

*

Katy Perry végre megtalálta önmagát!

...legalábbis képletesen! Az énekesnő felhívást hirdetett a rajongóinak, hogy keressék meg a This Is How We Do plakátokat Amerika szerte, cserébe ő retweeteli a közös képeket a Twitterén. Úgy néz ki, az énekesnő is bekapcsolódott a saját játékába, hiszen közös képet posztolt önmagával: „Megtaláltam magamat!” - írta.


Fotó: Instagram/Katy Perry

*

Bonnie McKee szőke lett

Azután, hogy együtt lógott jó barátnőjével, Katy Perryvel, McKee szőkére festette a híressé vált vörös fürtjeit. „A prizma haj!” – fűzte hozzá, nemrégiben pedig kék melírral parádézott.


Fotó: Instagram/Bonnie McKee

*

Zac Efron DJ-nek állt

Természetesen csak egy filmszerep kedvéért, amire éppen gyakorol. El kell ismerni, ez is jól áll neki, azért pedig kimondottan hálásak vagyunk, hogy kihívta a rejtőzködő Robert Pattinsont az ALS kampányra, majd posztolt is róla egy videót!


Fotó: Instagram/Zac Efron

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek