Starity

Ice bucket challenge: jeges zuhany egy jótékony célért - 2. rész

2014. augusztus 24. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ice bucket challenge az egész interneten végigsöpört és folyamatosan kerülnek fel az újabbnál újabb videók kedvenc sztárjainkról is, tehát íme, ismételten néhány jeges vödrös kihívás!

hirdetés
Ice bucket challenge: jeges zuhany egy jótékony célért - 2. rész

Charlie Sheen

A két pasi meg egy kicsi egykori sztárja egy sokkal érdekesebb módon közelítette meg a kihívást: 10 ezer dollárnyi készpénzt öntött magára a TMZ-nek elküldött videóban, amiben Jon Cryert, Ashton Kutchert és Chuck Lorre-t nevezte meg. Charlie az egész összeget odaadományozta az ALS Associationnek.

Palvin Barbi

A világhírű magyar modellhez is elért a kihívás, aki egy este folyamán, fürdőruhában, egy medence mellett hajtotta végre azt és átadta a stafétát Brett Ratnernek, Stella Maxwellnek, valamint a MaryPopkids zenekarnak.

Zoe Saldana

A 36 éves színésznőt James Gunn hívta ki, azonban mivel várandós nem vállalhatta be a nemes feladatot, így férje, Marco Perego hajtotta végre azt helyette.

A páros jelöltjei James Cameron, Aileen Getty, Ron Burkle és Salma Hayek voltak.

Keegan Allen

A Pretty Little Liars sztárjának négy kihívója is akadt James Franco, Diego Boneta, Ian Harding és Sasha Pieterse személyében, mielőtt pedig magára borította volna adagját, egy rövid kis beszédet is írt, amit felolvasott a videó elején, majd az Instagramra is odatűzte mellé.

Keegan Gia Coppolát, Nat és Alex Wolffot, valamint Brett Diert jelölte meg.

Shaquille O'Neal

Dana White volt Shaq kihívója, aki tulajdonképpen nem is vetette alá magát a jeges zuhanynak, mindössze kiparodizálta azokat, akik megcsinálták.

LeAnn Rimes

Az énekes-színésznőnek három segédje is volt mostohafiai, Mason és Jake, valamint férje, Eddie Cibrian személyében. Mielőtt pedig egy nagy adag jeges vizet a fejére öntöttek, kihívta Nikki Sixxet, Courtney Love-ot, Rob Thomast és összes Twitter-követőjét.

Emma Stone

A 25 éves színésznő sem úszta meg szárazon, így pedig magával rántotta Bill Murrayt, Andrew Garfieldot és Dame Maggie Smitht is.

Stella Hudgens

Vanessa Hudgens húgát Dominic DeAngelis jelölte meg, a kihívás végrehajtásában pedig nővére segített neki, akit egyébként ki is hívott, de mellette legjobb barátait, Omid Afshart és Alexa Losey-t, valamint Shawn Pyfromot is jelölte.

David Beckham

A brit focista Ryan Seacrest kihívását elfogadva vállalt be egy egész hordónyi jeges vizet. Jelöltje Magic Johnson, Michael Jordan és Leonardo DiCaprio voltak.

 

 

LeBron James

A 29 éves kosárlabdázót Brandon Weems, Kevin Durant, DJ Steph Floss és Kevin Hart is kihívta, így nem menekülhetett meg a jeges zuhanytól, de lehetősége adódott jelölni két fia, LeBron Jr és Bryce Maximums mellett az USA elnökét, Barack Obamát is.

Michelle Monaghan

A 38 éves színésznő elfogadta Josh Gad kihívását és jelölte Pablo Schreibert, Karolina Kurkovát és Matthew McConaughey-t.

Martin Garrix

Tiesto, Steve Aoki és Nicky Romero felkérésének eleget téve a fiatal lemezlovas is végrehajtotta a kihívást egy tengerparton, beásva magát a homokba.

Martin jelöltjei Ed Sheeran, Dillon Francis és Willem Alexander voltak.

Hilary Swank

Emmy Rossum hívta ki a színésznőt, aki fürdőruhában állt kamera elé és öntötte magára a jeges vizet, ám előtte kollégáját, Tommy Lee Jonest is bevonta a mókába.

Camilla Belle

Jared Eng jelölte a kihívásra a színésznőt, aki ZZ Wardot, Alexande Patót és Steve Aokit vonta be a jótékonykodásba, majd két vödör jeges vizet is ráborítottak.

Riley Keough

Szintén Jared Engnek köszönhetően vett jéghideg zuhanyt Riley, aki egyedül csinálta végig a kihívást egy hotelszobában.

Jessica Szohr

A Gossip Girl egykori sztárja volt kollégáját, Chace Crawfordot, Miles Tellert, Alessandra Torresanit és Will Malnatit hívta ki az ice bucket challenge-re.

Verne Troyer

A 81 cm magas színész kihívója Steve Aoki volt, azonban nem a megszokott módon hajtotta végre a feladatot: a jeges víz helyett hideg tejet zúdítottak rá, miközben egy Oreót vett a szájába, jelöltjei között pedig Mel B neve is szerepelt.

Jenna Ushkowitz

Scotty Mcknight jelölésének köszönhetően a Glee Tinája is beállt a sorba és egy jéghideg zuhannyal frissítette fel magát. Jelöltjei között pedig szerepelt Kevin McHale és Adam Shankman neve is.

Kevin McHale

Jenna után nem sokkal Glee-beli kollégája is végrehajtotta a kihívást egy barátjával karöltve és közösen jelölték Emma Robertset, Gwyneth Paltrow-t, Beyoncét, Betty Whót, Tyler Oakley-t és Kristen Chenowethet.

Christine Taylor és Ben Stiller

A 48 éves színész és felesége együtt csinálták végig a kihívást, amiben gyermekeik voltak segítségükre, majd közösen jelölték a teniszcsillagot, Rafal Nadalt is.

George W. Bush

Az Egyesült Államok egykori elnökét többek között lánya, Jenna Bush Hager, Rory McIlroy, Woody Johnson és Coach Jim Harbaugh is kihívta és eredetileg csak adományozni szándékozott, azonban felesége meglepte egy vödör jeges vízzel, majd felkérte Bill Clintont is, hogy csatlakozzon eme nemes mozgalomhoz.

Jamie Oliver

A népszerű brit szakácsot háromszor is jelölték, így nem mindennapi módot választott arra, hogy véghezvigye a kihívást. Jelöltjei között szerepelt Harry herceg, Russel Brand, és Harley-t az Epic Meal Time-ból, majd lányai unszolására három további emberrel is bővítette a listát: Zoe és Joe Sugg-gal, valamint Alfie Deyesszel.

Tiesto

A híres DJ sem a legegyszerűbb módszer szerint ázott el, ugyanis egy egész csapat volt a segítségére és nézőközönsége is akadt. Nem túl meglepő módon három kollégáját, Skrillexet, Martin Garrixet és Calvin Harrist.

Joey McIntyre

A The McCarthys három főszereplője egyszerre vitte véghez a kihívást, majd jelölték Kelen Colemant és Laurie Metcalfot.

Robert Buckley

A Tuti gimi egykori Claytonjának is számos kihívója akadt, így természetesen ő is végrehajtotta azt és jelölte Rob Thomast, Rahul Kohlit és Stephen Collettit.

Topher Grace

A 36 éves színész nem örült annyira annak, hogy Jaime King és Taylor Swift jelöltjei között is szerepelt a neve, aminek hangot is adott az Instagramra feltöltött videóhoz fűzött kommentben, majd előre bocsánatot kért az ő jelöltjeitől: Wilmer Valderramától, Ashton Kutchertől és Danny Mastersontól.

Mike Shinoda

Steve Aoki jelölte meg Mike Shinodát, aki egy koncert kellős közepén, a színpadon kapott egy adag jeges vízet a nyakába, majd kihívta Chester Benningtont, TimFerrisst, Lisa Linget és Austin Carlile-t.

Allison Williams

Lena Dunham hívta ki a 26 éves színésznőt, aki John Davisre emlékezve borította magára a jéghideg vizet, majd jelölte Katy Perryt és Bee Shaffert, hogy segítsék ők is e nemes célt.

Lucy Hale

A csinos kis hazudozót sem egyetlen ember jelölte, így tehát nem maradhatott ki a mozgalomból. Jelöltjei között szerepelt édesanyja mellett Adam Pitts, Kelsey Deenihan, Scotty Cunha, Joel Crouse, valamint Brett Eldredge is.

Ashley Benson

Vanessa Hudgens, Bella Thorne és Josh Gad jelölése után a Pretty Little Liars Hannája is túlesett jeges zuhanyán és jelölte kolleganőjét, Shay Mitchellt, Emma Robertset, valamint Jamie Harnedet.

 

 

Shannen Doherty és Holly Marie Combs

Az egykori bűbájos boszorkák együtt vitték véghez kihívásukat, melynek folyamán nem csak egy-egy vödörnyi jeges vizet kaptak, ráadásul segédeik sem úszták meg szárazon. Holly mindössze Ian Hardingot jelölte, míg Shannen a Sea Shepherd egész csapatát, Paul Watsont és Jennie Garthot.

Jimmy Kimmel

A műsorvezetőt Kerry Washington, Ben Affleck és Torontó polgármestere, Rob Ford is jelölte, így horgászás közben úgy döntött, hogy eleget tesz kihívóinak – egy egészen különös módon. Jimmy mindössze egyetlen ember nevét említette a videóban, ő pedig nem más, mint Matt Damon.

Brendon Urie

A Panic! At The Disco frontembere is egy koncert alkalmával vállalta be a kihívást, amit Gabe Saporta jóvoltából kellett végrehajtania. Brendon közönségük összes tagját kihívta.

Kasza Tibi

Bizony kicsiny hazánkba is eljutott az ice bucket challenge, így Szabó Zsófi kihívása után Tibi is végrehajtotta azt, majd megjelölte Kállay Saunders Andrást, Király Viktort és Caramelt.

Zoella

Az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb beauty-YouTubere, Zoe Sugg is elvállalta többek között Jamie Oliver kihívását, amit barátja, Alfie Deyes vlogjában, lakása tetején állva, Harry Styles-os pólóban hajtott végre. Egy kisebb agyfagyás után pedig megnevezte jelöltjeit is: Jonathan Jolyt, Marcus Butlert és Miranda Singst. (2:28-tól kezdődik az ALS-móka)

Eva Longoria

Az egykori született feleséget Ken Paves jelölte meg, ő pedig egy nagy vödör jeges víz előtt kihívta néhány jóbarátját, Victoria Beckhamet, Malanie Griffitht, valamint Ricky Martint.

Kattints ide az előző részért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek