Starity

Klippremier: Waylon - Love Drunk

2014. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: N.k

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokaknak az Euróvizíós Dalversenyből csenghet ismerősen a név, ugyanis Waylon - a The Common Linnets férfi tagja - szólóban is igen aktív karriert tudhat magáénak és most új klippel rukkolt elő.

hirdetés
Klippremier: Waylon - Love Drunk

Már egy hónappal a klip megjelenése előtt napvilágot látott egy rövid részlet a Love Drunkból audióformában, amit Wylon a hivatalos Facebook-oldalán mutatott be.

Nem sokkal később pedig a klip is közszemlére lett téve. Stílust tekintve country-pop, a dal pedig arról szól, hogy Waylon megrészegült a szerelemtől, persze ebben a mámorban közrejátszhat a videóban is sokat láttatott whiskey is.

A Love Drunk csak egy kis ízelítő a rajongók számára, ugyanis szeptember 5-én jelenik meg a Heaven After Midnight, a soron következő harmadik stúdióalbum. Emellett persze Ilse DeLangéval az együttest sem hanyagolják el, illetve Ilse is próbálkozik szólókarrierje felépítésében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek