Starity

Ciki! Iggy Azalea lezuhant a színpadról

2014. augusztus 23. 22:10   |   Szerző: ColorBird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pénteken rendezett MTV Video Music Awards előkoncerten a fiatal rappar-énekesnő a Fancy című sláger előadása közben leesett a színpadról.

hirdetés
Ciki! Iggy Azalea lezuhant a színpadról
Fotó: Ethan Miller/Getty Images

Iggy Azalea, a tehetséges rapper-énekesnő jó időket él, hisz két száma is a nyár slágereinek nevezhető. A péntek esti MTV Video Music Awards előkoncertjén viszont egy számára nagyon cikis emléket szerezhetett, hisza Fancy előadása közben lelépett a színpadról, amikor nem figyelt oda, és nagyot esett. A biztonsági őrök nagyon gyorsan segítettek neki visszamenni a színpadra.

Még nem lehet tudni, hogy Azalea megsérült-e, de a fellépés után elmondta a közönségnek, hogy nagyon hálás, mivel biztosan nem tört el a lába. Sem Iggy képviselői, sem az MTV nem válaszoltak a nekik küldött emailekra.

Úgy tűnt, hogy semmi baja nem esett, és a kedve sem romlott el teljesen, hiszen még az Instagramra is kitett egy videót a zuhanásáról. „Sajnálom, de egy bűntény lenne, ha ezt nem osztanám meg veletek, tudom, nevettem. #ÍgyIsBefejeztükASzámot #TovábbRappeltem #AShownakFolytatódniaKell”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek