Starity

Törölték Miley Cyrus koncertjét a viselkedése miatt

2014. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dominikai Köztársaság vezetői kitiltották az országból Cyrust, és ezért az ottani koncertjét sem tudta megtartani.

hirdetés
Törölték Miley Cyrus koncertjét a viselkedése miatt

Úgy látszik, Miley Cyrus Justin Bieber nyomdokaiba akar lépni, akit ki akartak tiltani az USA-ból. Cyrus kisasszonyt azonban nem csak megfenyegették, hanem tettek mezejére is léptek – a Dominikai Köztársaság törölte az énekesnő helyi koncertjét, és kitiltotta az országból.

A spanyol nyelvű állam vezetősége azzal magyarázta az esetet az Associated Pressnek, hogy a vadóc énekesnő tettei és erkölcstelensége szemben áll a nemzet szokásaival, törvényeivel és szellemiségével. Az amerikai sztár szeptember 13-án tartott, Santo Domingó-i koncertjét törölték, és Miley nem léphet be az országba sem, így tehát a helyi rajongói nem láthatják a Bangerz-koncertet.

Nem meglepő az ország döntése, hiszen Cyrus koncertjeinek elemei nem éppen kiskorú nézőközönségnek készültek, és sok 18 éven aluli rajongója van az énekesnőnek. A show-ban többek között helyet kapott az óriáskolbászon lovaglás, egy banán pénisz és egy szexbaba is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek