Starity

A KeyEast szerint túlzóak a vádak Hyun Joong ellen

2014. augusztus 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 23-án a KeyEast reagálva a Kim Hyun Joongot ért vádakra, kiadta az esettel kapcsolatos első hivatalos közleményét, melyben több ponton is megcáfolták a híresség ellen felhozott súlyos vádakat.

hirdetés
A KeyEast szerint túlzóak a vádak Hyun Joong ellen

Augusztus 23-án a KeyEast Hyun Joong oldaláról is bemutatta az esetet, mellyel kétségbe vonja az állítólagosan többször bántalmazott barátnőt és az egyéb vádakat.

„Miután Hyun Joong elismerte, igaz, hogy a két fél 2012 óta ismeri egymást, de csak az elmúlt hónapokban kezdtek randizni… eközben pedig volt két intenzívebb szóváltás. Bár igaz, hogy ebbe a felfokozott érzelmi állapotban volt némi fizikai kontaktus, az viszont nem igaz, hogy állandó fizikai bántalmazásban lett volna vagy, hogy erősen megverték volna az elmúlt két hónapban, mint amit jelentettek.”

Azokra a kérdéses jelentésekre pedig, amikben a nő bordatöréséről szóló eset van, így reagált a cég: „Az ő fizikai kontaktusuk egyszeri volt, bordatörés pedig nem fordulhatott elő a legutóbbi vitájuk alkalmával. A bordái az azt követő napon sérültek meg, mikor a barátaival találkozott. Mivel pedig úgy tűnt, semmi elváltozás nem volt felismerhető egyből, a sérülést figyelmen kívül hagyták.”

Ezzel a közleménnyel pedig egyértelművé tette a cég, hogy a jelentések egyoldalúak voltak. „Nagyon csalódottak vagyunk, hogy ilyen egyoldalú vádakkal került ez elő és, hogy az igazság ennyire el van túlozva.” Emellett a cég hozzátette, hogy Hyun Joong teljesen együtt fog működni a rendőrséggel az eljárás során, hogy kiderüljön az igazság. A nyilatkozatban továbbá megemlítették, hogy teljesíti a menetrendjével kapcsolatos minden kötelezettségét, utána pedig teljes egészében arra fog összpontosítani, hogy megoldja ezt a problémát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek