Starity

Hamarosan bemutatásra kerül Livia Brito legújabb sorozata

2014. augusztus 24. 15:03   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

José Ron és Livia Brito főszereplésével érkezik Pedro Damian új telenovellája, a Muchacha italiana viene a casarse, ami októberben veszi kezdetét Mexikóban a La Gata (A macska) után. A sorozat forgatásai augusztus 25-én indulnak.

hirdetés
Hamarosan bemutatásra kerül Livia Brito legújabb sorozata

A De que te quiero, te quiero című sorozat sikere után Livia Brito ismét főszerepet kapott a Televisánál, Pedro Damian új telenovellájában a Muchacha italiana viene a casarsében. A producer ezzel a történettel tér vissza a klasszikus rózsanovella műfajához. A férfi főszerepet a La mujer del Vendaval sztárja, José Ron alakítja Pedro Ángeles bőrébe bújva. Livia Brito Fiorella szerepét játssza el, aki egy esküvőszervező cégnél dolgozik és arról álmodik, hogy egyszer ő is férjhez menjen.

A Muchacha italiana viene a casarse című telenovella egy remake, hiszen az 1969-ben azonos címen futó sorozat alapján készül, amelynek akkoriban a főszereplői Angélica María és Ricardo Blume voltak.

A sorozatban biztos szerepet játszik Eleazar Gómez, Mike Biaggio, Nailea Norvind, Jessica Coch, Mimi Morales, Sherlyn, Ricardo Blume és Ricardo Blume is, aki Fiorella (Livia Brito) édesapját alakítja.

A Muchacha italiana viene a casarse október 20-án debütál Mexikóban a képernyőkön és váltja majd le 120 rész után a La gatát, amit hazánkban A macska címen tűzött műsorra nemrég a TV2.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek