Starity

Klippremier: Kara - Mamma Mia

2014. augusztus 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kamiliák nagy örömére a KARA pár napja dobta ki a legújabb mini albumukat, valamint az album mellé egy új videó is napvilágot látott

hirdetés
Klippremier: Kara - Mamma Mia

A Kara néven ismertté vált koreai lánycsapat augusztus 18-án tért vissza legújabb kislemezével, mely a Day & Night címet viseli. Az albummal egy napon pedig a csoport új videoklipje is napvilágot látott, amit Mamma Mia címmel töltötték fel a lányok hivatalos YouTube-csatornájukon keresztül. Az új videó a lányok nőiesebb oldalát hangsúlyozza, ezt jelképezik a kisfilmben látható szexi ruhák, ugyanakkor igyekeznek ízlésesek maradni.

A háttér is ehhez a stílushoz lett beállítva, hiszen a világítás is finomabb, de időnként a videó az erősebb hatásokra összpontosít. Szerencsére a tagok azért nem léptek át a határokon és a jóízlés keretein belül maradtak, ami a jeleneteket illeti. Az albummal együtt pedig a csapattal hivatalosan is debütált Heo Young Ji, aki Jung Nicole és Kang Ji Young távozását követően került a formációba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

video klip mia kara mamma
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek