Starity

Kedvenceink első csókjai IV.

2014. augusztus 29. 18:06   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokakban jó, de a többségnél kínosan maradt meg az első csók emléke. Lássuk kedvenceik hogyan vélekednek legelső pillanatukról.

hirdetés
Kedvenceink első csókjai IV.

Tom Hiddleston

A brit színész általános iskolás volt amikor elcsattant a legelső csókja: „10 éves voltam, és minden volt, még nyelv is. [nevet] Egy osztályba jártunk, és végül egy őszi este, az iskola pavilonja alatt történt. Nagyon izgalmas volt.”

Matt Healy

Az énekes első csókjára hatéves korában esett sor és bevallása szerint nagyon mérges így, hogy már tudja milyen volt. Nem szeret visszaemlékezni rá, mert hiányolja a romantikus zenét erről a pillanatáról.

Lee Pace

„Az első csókom nagyon kínos volt. Egymás kezét fogtuk, és úgy járkáltunk a suliban, viszont mind a kettőnk keze nagyon izzadt. Amikor megcsókoltam, nem tudtam, hogy mit kezdjek a nyelvemmel. Ez után csak annyit kérdezett: 'Ez az volt?' én meg mondtam, hogy úgy gondolom, és haza mentünk.”

Hugh Jackman

Az ausztrál színész így emlékezett vissza első csókjára: „9 éves voltam, és egy fiú iskolába jártam. Úgy voltam, hogy ha még iskola kezdés előtt nem csókolok meg egy lányt, akkor már sohasem fogok. Az egyik barátom eldicsekedett, hogy megcsókolta Sarah Dowsettet, így azt mondtam a lánynak, hogy szerelmes vagyok belé, csak azért, hogy megcsókolhassam. Így a végén vele volt az első csókom.”

Shailene Woodley

„Én voltam az egyetlen aki nem csókolózott. 14 évesen még Barbie babákkal játszottam. 16 éves korom fele történt meg, már nem is emlékszem rá, csak arra, hogy a fiúnak olyan nagy szája volt, hogy azt sem tudtam majd mit kezdjek vele” – mesélte a színésznő.

Perrie Edwards

„Majdnem 17 éves voltam amikor megtörtént. Mindenki szűz ajkúnak hívott a suliban. Sok pasim volt, de csak 17 éves koromban csókolóztam először” – öntötte ki a szívét a brit énekesnő, aki jelenleg a One Direction egyik szívtiprójának a menyasszonya.

Max George

Az énekes első csókja egy lakókocsiban csattant el még 11 éves korában, a lány pedig 14 éves volt. A csodálatos pillanatot a lány azzal rontotta el, hogy megharapta Max nyelvét, ami elkezdett vérezni, így a szép dologból, már inkább kínos emlék maradt az énekesnek.

Ashley Benson

A Pretty Little Liars szépséges színésznője 15 éves korában esett át a legelső ilyen élményén méghozzá a Days Of Our Lives forgatásán. Bár mindenki azt hinné, hogy igazi szerelmes pillanat volt, de sajnos nem.

„A fiú a 20-as éviben járt, és nagyon be voltam tojva, hogy 'Úristen ez az első csókod, ne légy ijesztő!' Viszont a stábból mindenki azt mondta, hogy nagyon aranyos pillanat volt.”

Ian Somerhalder

A szívtipró vámpír, 9-10 éves lehetett amikor először csókolózott. A születésnapján történt, ami egy görkorcsolya pályán volt és bevallása szerint csodálatos pillanat visszaemlékezni rá.

Jennette McCurdy

„18 éves koromban csókolóztam először, mert előtte nagyon elfoglalt voltam, és nem volt időm az ilyen dolgokra.” – mesélte a színésznő.

Jesse Eisenberg

A színész 18 éves volt az első csókjánál, ami a Roger Dodger forgatásán történt Jennifer Beals színésznővel. „Ez volt az első nyelves csókom. Ő volt az összes férfi álma 1980 óta úgyhogy nagyon jó volt.” – idézte fel a pillanatát Jesse.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek