Starity

Jeremy Renner is csatlakozik az Amerika kapitány 3-hoz?

2014. augusztus 26. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noha A tél katonája-beli szereplésre nem került sor, Hawkeye feltűnhet a harmadik részben.

hirdetés
Jeremy Renner is csatlakozik az Amerika kapitány 3-hoz?

A Bosszúállók óta az MCU karakterei sokkal szorosabb viszonyba kerültek, amely lehetővé teszi, hogy feltűnjenek fő- vagy mellékszereplőkként egy hozzájuk különösebben nem közelálló produkcióban. Mivel a stúdió a filmeket is a képregények alapján generálja, egyre gyakrabban fog előfordulni, hogy egy teljesen más rétegben létező karakter egy szuperhős segítségére siet.

Nemrég erről faggatták Jeremy Rennert, aki Hawkeye-t formálja meg a filmuniverzumban, és ekképp felelt az Amerika kapitány 3-beli szereplésével kapcsolatos kérdésre: „Személy szerint nem tudom, mi fog történni, de igen, latolgatják már ennek az esélyeit” – vallotta be Jenner, aki az utóbbi időben el sem mozdult kislánya mellől.

Íjászunk eredetileg kisebb szerepet kapott volna az Amerika kapitány: A tél katonájában, de a készítők úgy gondolták, rengeteg karakter tűnik fel a filmben, így ehelyett forgattak egy jelenetet, melyben megemlítették hollétét – végül azt is törölték. Anthony Russo sejtelmesen csak annyit tett hozzá, hogy Steve Rogers bosszúállós jelenetei is a következő filmben kaptak helyet, így arra következtethetünk, hogy az eredeti elképzelés, miszerint Hawkguy Natasha és Steve oldalán harcol majd, nem veszett oda, csupán tolódik a megvalósítása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek