Starity

Dalpremier: Jennifer Lopez - Booty feat. Iggy Azalea

2014. augusztus 29. 14:02   |   Szerző: Blaze13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez ismét az ausztrál rapperrel, Iggy Azaleával dolgozott egy közös dal erejéig. A Booty JLo legújabb albumán az A.K.A.-n található és várhatóan videoklip is készül majd hozzá.

hirdetés
Dalpremier: Jennifer Lopez - Booty feat. Iggy Azalea

Jennifer Lopez nem tétlenkedik, hiszen sorra jelenteti meg az A.K.A. című albumról a kislemezeket. Előszőr az I Luh Ya Papi debütált, majd azt követte a First Love és most itt a Booty. A dal eredeti verzióját Pitbullal vette fel az énekesnő, akivel már számos slágert készített korábban, így például az On The Floort, a Live It Upot vagy a We Are One-t.

Jennifernek nem ez az első közös munkája Iggyvel, hiszen az új albumon szintén megtalálható Acting Like That című dalt szintén a rapperrel karöltve énekli. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a dalhoz készített videó mikor jelenik majd meg, de Jen az idei Video Music Awardson tett nyilatkozatából ítélve várhatóan a napokban debütál az is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

video dal remix iggy booty
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek