Starity

Klippremier: Alexandra Stan - Give Me Your Everything

2014. augusztus 28. 19:07   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexandra Stan az utóbbi időben sorra örvendezteti meg rajongóit újabb és újabb dalokkal, amelyek a hamarosan megjelenő albumán kapnak helyet. A Dance című pörgős dal után megérkezett a Give Me Your Everything is!

hirdetés
Klippremier: Alexandra Stan - Give Me Your Everything

Az énekesnő legújabb szerzeménye a negyedik olyan dal, ami szerepelni fog közelgő, Unlocked címre keresztelt albumán. Eddig láthattunk kisfilmet a Thanks For Leaving, a Cherry Pop és a Dance című dalaihoz és a tegnapi napon debütált az énekesnő legfrissebb dala, a Give Me Your Everything és a hozzá tartozó kisfilm.

Alexandra korábban a Facebook-oldalán jelentette be rajongóinak az új klip megjelenési dátumát, amellyel azonnal lázba hozta őket. A várakozásnak a tegnapi napon lett vége, hiszen a Give Me Your Everything kisfilmje nemrég felkerült az énekesnő hivatalos Youtube-csatornájára.

Az új videoklip igazán látványosra sikeredett és természetesen a tánc is fontos szerepet kapott benne, ahogyan azt az énekesnőtől már megszokhattuk. A Give Me Your Everything eddig szinte csak pozitív visszajelzéseket kapott, így valószínű hogy ez a dal is kedvelt lesz Alexandra rajongóinak körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek