Starity

Már csak pár nap és jön David Hasselhoff retrobulija

2014. augusztus 27. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak 4 nap és a 80-as 90-es évek sztárjai ellepik hazánkat. Dalaikra első csókok ezrei csattantak el, fiatalok tízezrei tomboltak slágereikre a klubokban vagy a házibulikon. A Celebrate the 80’s and 90’s with the Hoff fesztiválon világslágerek tucatjai csendülnek majd fel.

hirdetés
Már csak pár nap és jön David Hasselhoff retrobulija

A különleges időutazáson a világhírű színész-énekes David Hasselhoff mellett fellép majd a 2 Unlimited. Az 1991-ben alakult Eurodance projec két tagja Ray Slijngaard Holland rapper és Anita Doth Holland énekesnő. Öt éves nemzetközi karrierjük alatt 16 slágerlistás szerzeményt jegyeznek – ilyenek a Get Ready for This, a Twilight Zone vagy a No Limit. Világszerte 18 millió albumot adtak el.

A Celebrate the 80’s and 90’s színpadára lép Nestor Alexander Haddaway is. A trinidadi-német énekes, legnagyobb slágere a “What is love”: Európában, 2,6 millió példányban kelt el.

Samantha Fox karrierje a brit bulvárlapokban kezdődött ahol inkább bájaival, mintsem hangjával hódított. A szexi szőke énekesnő 1986-ban adta ki első kislemezét: a Touch me (I want your body) hatalmas sláger lett, 17 országban volt listavezető. Samantha Fox összesen 30 millió albumot adott el világszerte.

A szintén mellbedobással berobbanó olasz énekesnő Sabrina 1987-ben tört be a zenei életbe az igen látványos és emlékezetes klippel rendelkező slágerével, a Boys (Summertime love)-val.

A Vengaboys holland eurodance/pop csapat, legismertebb slágereik a „Boom, Boom, Boom, Boom!!” és a „We're Going to Ibiza” vezette a brit slágerlistát, a „We Like to Party” pedig Amerikában is TOP 40-es sláger volt. Világszerte kb. 15 millió lemezt adtak el. 2001-ben a World Music Awards-on átadták nekik az év legtöbbet eladó dance csapata díjat.

Turbo B a Snap! frontembere, a csapat olyan slágerekkel büszkélkedett, mint a “The Power” vagy a második albumon található, még nagyobb sikerű “Rhythm is a dancer”

A német DJ Sascha Lappessen több mint 22 millió lemezt adott el világszerte. DJ Sash! 1996-ban adta ki az “It’s my life”-ot amely a klubok óriási slágere lett, és aligha volt olyan fiatal sem, aki az Ecuador című slágert nem ismerte akkoriban.

A Twenty 4 Seven-ben több énekes is megfordult. A holland Eurodance csapat 1989-ben alakult, a rapet és az éneklést kombinálták. Első slágerük az “I can’t stand it” volt, amellyel szabályosan végigtarolták Európát. További slágereik: “Are you dreaming”, “Slave to the music” és “Is it love”.

További információ és jegyvásárlás: www.acceleration-magyarorszag.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek