Starity

Így tartja formában magát Megan Fox

2014. augusztus 27. 21:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Transformes-filmek sztárja már kétgyermekes édesanya, de alakja hibátlan. Egy interjú során pedig a titkát is elárulta.

hirdetés
Így tartja formában magát Megan Fox

Megan Fox, aki már tervezgeti a harmadik gyermekét nem panaszkodhat: tökéletes alakját nők ezrei irigylik és a második gyermekének születése után alig fél évvel, már újra bombaformában van! Egy interjú során a 28 éves színésznő elárulta, hogy miről mond le az egészsége és szépsége érdekében.

„Ez az egész arról szól, hogy másként kell étkezni. Nem eszem kenyeret és nem is fogok. Éjszakánként telesírom a párnámat emiatt... de komolyra fordítva a szót: rengeteg proteint viszek a szervezetembe, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok. Az egészséges táplálkozás sokkal hatékonyabb édesanyává tesz. Így több energiát vagyok képes felhasználni arra, hogy a gyermekeimmel legyek és sokkal később leszek kimerült” – árulta el a népszerű sztár, akinél az anyaság elsőbbséget élvez az a karrierjével szemben.

A színésznő legújabb filmje, a TMNT a moziban látható, ahol Megan April O'Neil karakterét formálja meg. Ez a szerep egy igazi valóra vált álom számára, hiszen már kicsi kora óta részese szeretne lenni a Tini Nindzsa legendának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek