Starity

Újra egyesülnek a vámpírok

2014. augusztus 27. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Originals és a The Vampire Diaries egy közös epizóddal is megörvendezteti a rajongóit a következő évad első felében.

hirdetés
Újra egyesülnek a vámpírok
Fotó: The CW

A The Vampire Diaries című sorozat már öt éve fut hatalmas sikerrel a The CW képernyőjén, míg a testvérsorozata a The Originals elsöprő sikert aratott már az első szezonjával. Mindkét sorozat októberben tér vissza a legújabb évadával, de a hírek szerint hamarosan egy közös epizódban együtt láthatjuk újra Elenát, az ősi vámpírokat, sőt akár a Salvatore testvéreket is.

„Most úgy néz ki, hogy egy közös epizód van készülőben a következő szezon első felében. Még nem tudom elárulni, hogy mit és hogyan, mert a forgatások még nem tartanak ott, de úgy néz ki, hogy nagyon jó lesz” – mondta el Julie Plec, aki még azt is elárulta, hogy nem Alaricról (Matt Davis) fog szólni ez az epizód, abban biztosak lehetünk.

A The Vampire Diaries hatodik évadában lesz még egy újdonság, méghozzá az, hogy Julie Plec, aki eddig csak producerként jegyezte a sorozatot, most rendezni is fog. Az ötödik évadban Paul Wesley is kipróbálta már magát a rendezői székben, és a készítők nem zárkóznak el a bontakozó tehetségek szárnypróbálgatásaitól. Az, hogy mindebből mi sül ki és hogy vajon lesz-e 7. évada a magyar adókon Vámpírnaplók címen futó sorozatnak, még a jövő rejtélye.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek