Starity

Kollégái elalélnak Marshall Williamstől

2014. augusztus 28. 19:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Máris a Disney tökéletes pasijaként emlegetik a színészt – a How To Build a Better Boy című film forgatásán China Anne McClain és Kelli Berglund is teljesen odavoltak közös partnerükért.

hirdetés
Kollégái elalélnak Marshall Williamstől

A How To Build a Better Boy című film a Disney Channel legújabb alkotása. A főszerepben a Lab Rats női sztárját, Kelli Berglundot láthatjuk, és China Anne McClaint, akit az A.N.T. Farm szériából ismerhetünk. A két lány egy szőke, jóképű srác mellett keveredik bajba, aki nem mellesleg robot.

Kelli Berglund a forgatások után bevallotta, hogy szerinte a szerepre tökéletesebb férfit nem is választhattak volna, hiszen partnere csodálatos.

„Megalkottuk a filmben ezt a srácot, de azt hiszem, a való életben is a legtökéletesebb fiút választottuk erre a szerepre. A legédesebb srácnak hívom, és soha nem találkoztam még ilyen szexi és helyes fiúval” – vallotta be a fiatal színésznő, aki azt is elárulta, hogy sajnos csak a filmben került közelebbi kapcsolatba Marshall Williamsszel.

Kelli egyébként az új évaddal visszatérő Lab Rats sorozaton kívül jövőre a Lovin' Brooklyn című táncos filmben lesz látható, míg a férfi főszereplőnek még az idén megjelenik egy új filmje Headcase címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek