Starity

Neil Marshall szívesen rendezné a Black Widow-filmet

2014. augusztus 27. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca és A kilencedik régió rendezője imádja a karaktert, be is vállalná a filmet.

hirdetés
Neil Marshall szívesen rendezné a Black Widow-filmet

A Marvel stúdió számára már tíz évvel ezelőtt elkészült egy Black Widow-forgatókönyv, ám akkoriban, a Macskanő és az Elektra brutális bukása miatt nem került sor a megvalósításra. Nemrég azonban ismét felreppentek a pletykák az esetleges filmmel kapcsolatban, s úgy fest, a projektre sor kerülhet a jövőben, bár a Marvel hivatalosan nem erősített meg semmit.

Az író-rendező Neil Marshall tegnap a Varietynek mesélt arról, szívesen készítené el a Natasha Romanoffról szóló filmet. „Tökéletes, szeretném megcsinálni. A karakter igazán érdekes, nincs szuperképessége, csak különlegesen képzett és fejlett, és a világ, amelyből származik, ez a volt KGB-assassin dolog nagyon lenyűgöző.”

Marshall a Watchers on the Wall és a Blackwater című epizódokat rendezte a Trónok harcából, nevéhez fűződik még A kilencedik légió, A barlang és a Végítélet is, továbbá a Constantine című DC-képregényből készülő sorozat egyes epizódjait is ő felügyeli majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film Marvel black widow
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek