Starity

Kylie Minogue egy hajón az elkárhozottakkal

2010. szeptember 06. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy arról már egy korábbi hírben beszámoltunk, az AXN Sci-fi műsorára tűzte a Ki vagy, doki? című népszerű angol sorozat 3. évadát, holnap pedig ismét kezdetét veszik az újabb kalandok!

hirdetés
Kylie Minogue egy hajón az elkárhozottakkal

A Doctor Who-láz nem hogy lankad, de úgy tűnik, még fel is szökken. Hála érte az AXN Sci-finak, amiért kis késéssel ugyan, de műsorra tűzik végre a 3. évad után a 4. szériát is. Szeptember 7-én láthatják a nézők a Voyage of the damned ('Az elkárhozottak utazása') című epizódot, mely az „új” évad beharangozója, egy karácsonyi különrész, 0. epizód.

A rész különlegessége, hogy a Doktort megformáló David Tennant mellett ezúttal a társa – ha csak egyetlen rész erejéig is – nem más, mint Kylie Minogue, a népszerű, apró termetű ausztrál énekesnő, Astrid, a pincérnő szerepében.

További érdekesség, hogy e nyitórész a Titanic fedélzetén játszódik, ahol úri közönség utazik ugyan, de ez a csoport egyáltalán nem nevezhető szokványosnak. Az pedig végképp nem, hogy Karácsonykor az angyalok a szeretet helyett a halált hozzák meg az utasoknak...

A negyedik évad állandó szereplője és a Doki útitársa lesz az a Catherine Tate az első részt követően (Partners in crime – Bűntársak), aki még a harmadik széria 0. epizódjában tűnt fel, mint Donna Noble, az elszökött menyasszony.

Az új történetek is bővelkednek remek történetekben, érzelmekben, akciókban és látványban egyaránt. Újra találkozhatunk az Oodokkal, szemtanúi lehetünk Pompeii lángjainak (és Karen Gillan első feltűnésének a sorozatban), megismerkedhetünk a szontáriakkal és a Doktor lányával, ellátogathatunk egy kísérteties könyvtárba, ahol ha kialszanak a fények, emberek halnak meg rejtélyes körülmények között. Az elmaradhatatlan dalekek ismét támadásba lendülnek, a krimikedvelők pedig megismerhetik Agatha Christie-t, de újra feltűnik a sorozatban Jack Harkness kapitány (John Barrowman) és Rose Tyler (Billie Piper) is.

Jó hír, hogy a negyedik évad végén a csatorna a szériát követő különrészeket is műsorra tűzi. (Talán nem is kell sokat várni, és adásba kerülnek majd az 5. évad részei is, a 11. Doki, Matt Smith főszereplésével.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek