Starity

Nicki Minaj egészségügyi pályára készült

2014. szeptember 04. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj nem olyan pályára lépett, mint amilyet kislányként megálmodott.

hirdetés
Nicki Minaj egészségügyi pályára készült

Gyerekkorában mindenki rocksztár, űrhajós, focista vagy az az ember szeretne lenni, aki a kukásautók hátulján áll. Bár vannak figyelemre méltó kivételek, akik véghezvitték kisgyermekkori álmaikat, a legtöbbeknek sajnos ezek megmaradtak álomállásoknak. Nicki Minaj is így járt, viszont az ő álma akár megvalósítható is lehetett volna, de végül teljesen más helyen kötött ki, mint amiben kislányként reménykedett.

A napokban ugyanis előkerült egy régi videó, amiben a még általános iskolás Nicki Minaj látható, aki ekképp nyilatkozik arról, hogy mi szeretne lenni: „Onika Maraj vagyok, és a PS-45-be járok. Ha felnövök, nővér szeretnék lenni, hogy olyanokon is tudjak segíteni, akik kevésbé szerencsések nálam.

Bár az egészségügyi pályán befutott karrierből nem sok lett, az tagadhatatlan, hogy az aranyszívű Onika nagyon aranyos a videóban és Nicki azért így is segít az embereknek, ahol csak tud: több millió dollárt adományzott AIDS-kutatásra és sokat jótékonykodik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek