Starity

Mesés filmben kapott főszerepet Drew Seeley

2014. augusztus 27. 21:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű színész-énekes egy nem mindennapi filmben kapott főszerepet, melyben a mese és az élőszereplés egyaránt jelen van.

hirdetés
Mesés filmben kapott főszerepet Drew Seeley

Drew új produkciója a Yellow Day címet viseli, ami magában foglalja a varázslatos világot, mely valóban meg is jelenik a filmben. Igazi családi filmnek ígérkezik, melyben helyet kap a dráma és a fantasy is, hiszen a színészek mellett mesés alakok is felbukkannak majd.

A film egy fiatalember történetét meséli el, aki egy, az életét megváltoztató utazáson vesz részt, méghozzá egy gyerektábornak köszönhetően. Találkozik egy kislánnyal, akinek csodálatos látomásai vannak, melyben hű társra lel eme srác mellett. Ez a spirituális út a hitről, a reményről és a szeretetről szól, persze mindezt rendkívüli és váratlan módon fejezi ki. A fiút pedig még a szerelem is megtalálja.

A Yellow Day szeptember 16-án lát majd napvilágot, azonban az előzetes már meg is érkezett:

A produkcióban szerepet kapott még többek között a 10 dolog, amit utálok benned sztárja, Lindsey Shaw és a 14 éves színésznőpalánta, Ashley Boettcher is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek