Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Behati Prinsloo

2014. október 16. 14:02   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vegyük górcső alá ezúttal a hazánkban is egyre népszerűbb namíbiai szupermodell, Behati Prinsloo címlapfotóit!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Behati Prinsloo

A legszebb címlapok:

The Edit – Egyesült Királyság (2014 július)

A címlap, ugyanúgy ahogy a benne lévő fénylépek is, remekül sikerült. Bár a frufru nem biztos, hogy a legjobb választás Behati számára, azonban más kivetni valót, nem nagyon találunk.

Vouge – Spanyolország (2014 április)

Talán az egyik legszebb fotósorozat, ami valaha készült Bee-ről és ez a címlapon is visszatükröződik. Letisztult, nőies, igazi angyalhoz méltó.

Elle – Olaszország (2013 október)

Nem kifejezetten pózolós fotó, de rendkívül megnyerő. Jól elkapták Behati vidámságát, talán ezen a címlapon tükröződik vissza leginkább természetes szépsége.

GQ – Mexikó (2013 szeptember)

A GQ magazin hírnevéhez híven egy igencsak szexi fotósorozatot készített Behatiról, amit egy merész címlap koronázott meg.

Elle – Franciaország (2012 február)

Egyszerű, mégis nagyszerű – így lehet összefoglalni röviden a franciák 2012-es címlapját. A ruhaválasztás remek volt, amihez egy natúr smink és egy szimpla póz párosult. Minket megnyert vele.

A legrosszabb címlapfotók:

Vogue Beauty – Japán (2013 október)

Azt tudjuk elképzelni, hogy itt a japánok egy klasszikus gésát szerettek volna formázni a namíbiai szépségből, de ez ebben az esetben kifejezetten balul sült el. Mi inkább ijesztőnek titulálnánk, mint szépnek.

V Magazine – Ameikai Egyesült Államok (2009. szeptember)

A téma – legalábbis szerintünk – Marie Antoinette lehetett, azonban ez a natúr smink nem áll jól Behatinak. Ugyanúgy, mint a japánoknál, itt is inkább rémisztő.

Elle – Svédország (2010 június)

Nekünk azért kellett pár pillantást vetnünk a képre, hogy felismerhessük a modell vonásait. A Photoshop-mestereknek nem ez a fő művük, abban biztosak lehetünk.

Marie Claire – Dél-afrikai Köztársaság (2010 )

A magazin a legismertebb afrikai modellekről szeretett volna címlapot, azonban egy kicsit túllőttek a célon. A photoshopposok mind Behatinél, mind Candice-nél túlzásba estek, alig lehet őket felismerni.

Vogue – Németország (2012 július)

Az egész fotó koncepciója furcsa. Behati sminkje olyan, mintha egy kezdő készítette volna el, hajával sem bajlódtak túl sokat, ráadásul a ruha-táska kombó sem nyerte el túlságosan a tetszésünket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek