Starity

Visszatért a Barátok köztbe Németh Kristóf

2014. augusztus 28. 18:06   |   Szerző: csajszikahh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú idő után tegnap visszatért a Barátok köztbe a Kertész Gézát alakító Németh Kristóf.

hirdetés
Visszatért a Barátok köztbe Németh Kristóf

Immáron két éve történt, hogy a Barátok közt Gézája feladta Oravecz Nándit a rendőröknek, ezért menekülésre kényszerült, ugyanis a sorozatbeli dílerek el akarták tenni láb alól.

A rosszfiú a várandós Kingával indult útjára, hogy egy eldugott, nyugott helyen meghúzhassák magukat a rosszakarók elől. Ezidő alatt néhány alkalommal betekintést nyerhettünk a pár életébe – például akkor, amikor világra jött Kinga sorozatbeli kislánya, Magdika, akinek bár Ádám az édesapja, Géza mégis elvállalta, hogy felneveli és sajátjaként szereti majd.

Németh Kristóf tegnap bukkant fel a Mátyás király téren, hogy jelenlétével sorozatnézők ezreinek kedélyét borzolja fel.

„Amikor Géza megjelenik, mindig lehet bonyodalomra számítani. Jelenleg éppen életveszélyben van, kérdés, hogy sikerül-e megúsznia ép bőrrel. De persze az is érdekes fordulatot hozhat, hogy Magdika vér szerint nem az ő gyereke, és elképzelhető, hogy fény derül az igazságra” – mondta a Blikknek a Kertész Gézát alakító 38 éves színész, aki nagy örömmel ment vissza forgatni régi kollégái közé.

„Ott tényleg barátok közt vagyok, és bár az utóbbi időben lefoglalt a Játékszín igazgatása, az új évad tervezése, nagyon örültem, hogy kicsit visszamehetek a stúdióba” – mesélte Kristóf.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek