Starity

Angelina Jolie és Brad Pitt végre kimondta a boldogító igent!

2014. augusztus 28. 18:06   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilenc év együttélés és két év jegyben járás után múlt hét szombaton házasodott össze Brad és Angelina.

hirdetés
Angelina Jolie és Brad Pitt végre kimondta a boldogító igent!

A 2012 áprilisában történő eljegyzés után a házasságkötés hírét a pár szóvivője erősítette meg nemrégiben, miszerint Brad és Angelina a boldogító igent egy franciaországi városban, Chateau Miraval egyik kis kápolnájában mondta ki. Az esküvőt megelőzően a pár a nizzai repülőtérre érkezett meg magánrepülőjük fedélzetén, majd innen utaztak tovább az esemény helyszínére, a birtokra, melyet 2008 óta bérelnek. A mennyegzőt meghitt környezetben tartották meg, ahová csak a családtagok és a barátok kaptak meghívást.

A sztárpár hat gyermeket nevel, így nem is volt kérdés, hogy csemetéik is fontos szerepet töltenek majd be ezen a fontos napon. Angelinát két idősebb fia, Maddox és Pax kísérte az oltárhoz, míg Zahara és Vivienne virágszirmokat szórtak szüleik előtt. A gyűrűket Shilohra és Knoxra bízták a polgári szertartáson, melyről képeket egyelőre nem közöltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek