Starity

Saját műsort kap Bangó Margit!

2014. augusztus 30. 22:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bangó Margit hamarosan a Nóta TV képernyőjén lesz látható, méghozzá műsorvezetőként!

hirdetés
Saját műsort kap Bangó Margit!

A Kossuth-díjas énekesnő ezúttal nem hangjával veszi le a nézőket a lábukról, hanem kipróbálja a műsorvezetést is, ez azonban csak akkor valósulhat meg, ha a Nóta TV adásáról leveszik a Pertu parti című műsort. A Blikknek egy a neve elhallgatását kérő informátor így nyilatkozott:

Szeptembertől már a csatorna neve is megváltozik, a nézők a jövőben Sláger TV-ként kereshetik az adót. Ezzel együtt pedig a nagy sikerű mulatós show-nak is vége lesz, a Pertu parti helyére tervezik ugyanis Bangó Margit műsorát.

Azt pontosan nem tudni, hogy az eddigi műsort miért szeretnék száműzni a csatornáról, de az biztos, hogy nem anyagi okok vannak a háttérben, Bangó Margit ugyanis több pénzt keresne, mint a fent említett, Pertu parti című műsor vezetői, Jolly és Suzy.

Úgy tudom, hogy az énekesnő 15 és 20 millió forint közötti összegért vállalta a műsort. Ezért cserébe hetente kétszer is jelentkezik majd a műsora – árulta el egy másik forrás.

Nagyon örültem a megkeresésnek, hiszen egy régi álmom válik ezzel valóra – örvendezett Bangó Margit, ám nem ő az egyetlen nem szakmabeli, aki mostanában próbálhatja ki a műsorvezetői állást, ugyanis Berki Krisztiánt a FEM3 csatornán láthatják majd a nézők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek