Starity

Demi Lovato: „Minden rajongóm sokat jelent számomra!”

2014. augusztus 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato nemrégiben folyton változó hajáról, Nick Jonasról, a jövőbeli terveiről, közelgő turnéjáról, valamint imádott rajongóiról is mesélt.

hirdetés
Demi Lovato: „Minden rajongóm sokat jelent számomra!”

A nemrég 22. születésnapját ünneplő énekesnőnek nem lehet oka panaszra, hisz remek évet tudhat magáénak: túl van egy sikeres turnén, és hamarosan ismét útnak indul, számos kampány arca lett, legutóbb a Clean & Clear megmozdulásához csatlakozott, ennek kapcsán pedig számos dologról beszélgetett a teen.com riporterével.

- Elsősorban mért vállaltad el, hogy csatlakozol a See The Real Me kampányához?

- Azért szerettem volna ebben részt venni, mert imádom, hogy a See The Real Me megnyitja az utat a fiatal nők számára, és megmutatja a világnak, hogy kik is ők valójában. Az ehhez készült videómban számomra is lehetőség volt erre. Tetszett, hogy megmutathattam általa, hogy ’Hé, popsztár vagyok, de ettől függetlenül nincs mindig minden rendben, de itt vagyok most. Ez az aki én vagyok.’ Szeretném önbizalomra ösztönözni a lányokat.

- Nagyon nyitott voltál, mikor megmutattad a világnak az igazi éned. Hogyan bátorítanál más lányokat ugyanerre, mikor visszatérnek az iskolapadba?

- Azt tanácsolom azoknak az embereknek, akik aggódva vagy bizonytalanul mennek vissza a suliba, hogy végtelenül fontos, hogy hű maradj magadhoz. Van egy mondás: „Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint szeressenek azért, aki nem.” Ezt igazán szeretem, mert ha hiteles vagy, az emberek semmit sem vehetnek el tőled.

- Közeleg a turnéd! Mit gondolsz, miben lesz ez más a Neon Lights turnétól, amin a csajok domináltak?

- Nem hiszem, hogy bármi is változni fog amiatt, hogy ezen a turnén srácok is lesznek. Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő vagy, a nap végén csak az számít ezen a turnén, hogy inspiráljuk az embereket. Már nagyon izgatott emiatt az MKTO, és én is az vagyok amiatt, hogy velem tartanak. Klassz lesz!

- Mire számíthatnak azok a rajongóid, akik jegyet váltottak bármelyik showra?

- Még nem igazán vagyunk kész a teljes koncepcióval, de lesz jó néhány változás az előzőhöz képest. Hamarosan elérkezik az ideje!

- Mostanában elég sokszor húzod az agyunkat új dalokat illetően. Tudsz valamit mesélni a következő albumodról? Hamarabb jelenik meg, mint gondolnánk?

- Határozottan más hangzása lesz a daloknak, mert szeretem fejleszteni magam és a közönségem kedvében járni. Meg szeretném mutatni az embereknek, hogy fejlődtem zenei téren, és ennek a legjobb módja az új dalok bemutatása. Fogalmam sincs, hogy mikor fog megjelenni [az új lemez], de nagyon gyors ütemben dolgozom rajta, és majd meglátjuk, hogy mikor kerül a boltok polcaira. Ki tudja?

- És mi a helyzet a Nick Jonasszal közös duettel?

- Nickkel már évek óta nagyon-nagyon csodálatos barátságot ápolunk, így amikor megkeresett, és azt mondta, hogy van egy dala, amit velem szeretne felvenni, rögtön rávágtam, hogy ’Igen!’. Felvettük az Avalanche címre hallgató dalt, mely Nick hamarosan megjelenő albumán fog helyet foglalni, de a pontos dátumot nem tudom.

- Már alig várjuk! Miről szól a dal?

- Mivel ez az ő dala, és nem tudom, a sajtóval mennyit osztott meg róla, így nem nagyon szeretnék belemenni, de borzasztó izgatott vagyok már Nick összes új dala miatt. Alig várom, hogy az emberek hallhassák!

- Volt részed mostanában bármilyen őrült rajongói pillanatban?

- Nehéz megmondani, mert az összes rajongóval eltöltött pillanatom jelentőséggel bír számomra. Mindannyian jelentenek számomra valamit. Mindannyian kiemelkedőek. Nemrég jöttem vissza New Yorkból, ahol rengeteg elképesztő rajongó mutatta ki felém a támogatását, ami csodálatos volt.


Az énekesnő imád bolondos pózokban fotózkodni rajongóival.

- Mindig látunk magasba emelt plakátokat a közönség soraiban. Feltudsz idézni egy vicceset?

- Rengeteg ilyen van, de ebben a pillanatban nem tudnék egyet sem mondani.

- Imádjuk a folyton változó hajadat! Van olyan, amit sosem próbálnál ki?

- Valószínűleg nincs! Bármit megteszek vele, hisz ez csak haj, majd visszanő.

- Van olyan frizura, amire most visszagondolva megbánást érzel?

- Igen, néha amikor visszaemlékezek a sötétvörös hajamra, az első gondolatom az, hogy ’Úristen, még is mi a francot gondoltam ekkor?’.

- Elképesztőek a tetoválásaid, de úgy tűnik mostanában mintha leálltál volna velük. Van valami terved a jövőre nézve tetoválás terén?

- Nem tudom. Ha szeretnék egy újabbat, akkor úgy is meg fogom csináltatni. Nem fogom vissza magam ezzel kapcsolatban. Most úgy gondolom, hogy már túl sok van, és egyenlőre nem szeretném bővíteni a gyűjteményt.

- Van olyan dal jelenleg, aminek a megszállottja vagy, és szívesen feldolgoznád?

- Sam Smith Stay With Me című szerzeménye. Imádom azt a dalt!

- Mi a legfontosabb dolog, amit szeretnél, hogy az emberek tudjanak Demi Lovatóról, a személyről, és nem pedig Demi Lovatóról, a popsztárról?

- Szeretném ha az emberek tudnák rólam, hogy nem engedem, hogy bármi is az utamba álljon. Mindig megpróbálok keményen harcolni és kiállni azokért a dolgokért, amikben hiszek, és ez mindig így is lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek