Starity

Ian Somerhalder szerint elérkezett a finálé

2014. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Damon Salvatore-t alakító színész nyilatkozata alapján nem lesz több évada a nagysikerű Vámpírnaplóknak.

hirdetés
Ian Somerhalder szerint elérkezett a finálé

A Vámpírnaplók hetedik évadával kapcsolatban már egy ideje folynak a találgatások. A színészek szerződése a hatodik évad végeztével lejár, és van köztük, aki nem feltétlen szeretné folytatni a forgatást.

Ian Somerhalder, aki Damont formálja meg a sorozatban a napokban egy meglepő nyilatkozatot tett, amely felforgatta a rajongók életét. Lehet, hogy ő az aki már nem kívánja folytatni a sorozatot régi kedvese oldalán?

„Nagy esély van rá, hogy ez lesz az utolsó évadunk. Érződik, hogy vége, hogy elérkeztünk a végéhez. Mindannyian tudjuk, hogy ez az időszak meghatározó része volt az életünknek, és csináltunk egy nagyon jó történetet” – vallotta be a 35 éves színész egy interjúban, aki már össze is költözött új párjával, Nikki Reed színésznővel.

A sorozat 2009 óta látható a képernyőkön és elképesztő sikereket aratott. Számos díjjal gazdagodtak a készítők és a színészek is egyaránt, azonban úgy tűnik, hogy valóban véget érhet a Salvatore testvérek és az Elena között szövődött románc. A pletykák szerint az is lehet a háttérben, hogy Ian új barátnője nem nézi jó szemmel, hogy a férfi túl sok időt tölt Nina Dobrev mellett a forgatások alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek