Starity

Bereczki Zoltán videója sokakat megbotránkoztatott!

2014. augusztus 30. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bereczki Zoltán nemrég töltötte fel YouTube-csatornájára a saját Ice Bucket Challenge-videóját, ám ez nem nyerte el maradéktalanul az emberek tetszését.

hirdetés
Bereczki Zoltán videója sokakat megbotránkoztatott!

Bereczki Zoltán meg szerette volna mutatni, hogy számára mit jelent az Ice Bucket és az adományozás, amit nemrégiben feltöltött videójában mond el. Az énekes nem átlagos módon felvett videót közölt, ugyanis a Sztárban sztár nyertese két kamerával forgatott, profi videót publikált közösségi oldalain keresztül.

A felvétel végén le sem önti magát vízzel, helyette a vízpazarlásról beszél, valamint új dala is felcsendül a kisfilmben, így sokan azt mondják, az egész videót önreklámozásra használta fel.

Bereczki Zoltán hosszú évek óta jótékonykodik, nem a kamerák előtt. A Dévény Anna alapítványt nagyon régóta támogatja és most már az ALS-t is. A film, véleményem szerint olyan minőségben készült el, hogy Zoli tíz év múlva is büszke lehet rá. Ő nem az az előadó, aki klottgatyában bohóckodik mások előtt – nyilatkozta a Borsnak Ferenczi Orsolya, az énekes menedzsere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek