Starity

Adam Levine gyerekekre vágyik

2014. augusztus 29. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Ryan Seacrest vendége volt a KIIS FM rádióműsorban, ahol házasságáról és Behatival közös terveikről mesélt a műsorvezetőnek.

hirdetés
Adam Levine gyerekekre vágyik

Adam Levine és kedvese, a namíbiai származású modell, Behati Brinsloo július 19-én Mexikóban mondta ki egymásnak a boldogító igent családjuk és barátaik társaságában. A szerelmesek azóta a legnagyobb boldogságban élik a házasok életét, mindennapjaikról pedig az ifjú férj mesélt Ryan Seacrest műsorvezetőnek.

„Úgy érzem, a jó irányba, de változik az életünk. Férfinak érzed magad vagy valami. Ez fura. A kapcsolat maga nem változik, csak valamivel férfiasabbnak érzed magad. Egy férj szemszögéből élem ezt meg... és a nap végén, ha a megfelelő emberrel vagy együtt, akkor gondolom, sokkal inkább férfinak érzed magad” – magyarázta érzéseit a 35 éves férj, aki azt is elárulta, hogy már a családalapításon gondolkodik egy ideje.

„Szeretnék vagy száz gyereket. Több gyereket akarok mint amennyi szociálisan elfogadható. Nem tudom, mikor fogunk bele ebbe. Most még nem tehetjük meg. Úgy vélem, ez egyelőre egy jövőbeli dátumra halasztódik” - nyilatkozta sejtelmesen az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek