Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. augusztus 29. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük, hogy mi történt ezúttal kedvenc sztárjainkkal Instagramon. Ki az, aki helikopterrel utazott, étteremben járt, Ferrarit vezetett, bébiszitterkedett vagy éppen randizott? Most kiderül!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Hilary Duff repked

Hilary Duff jópofa selfie-t posztolt magáról, amin egy helikopterben utazik. A hölgy egyébként San Diegóba tart, hogy részt vegyen egy rádiós promóción.


Fotó: Hilary Duff / Instagram

*

Selena Gomez és Justin Bieber ismét együtt lógnak

Minden leírás nélkül megosztott egy közös képet önmagáról és Selena Gomezről Justin Bieber. Úgy néz ki, a két tini ikon ismét el tudja egymást viselni – reméljük, most már felnőtt módjára kezelik a helyzetet és befejezik a drámázást.


Fotó: Justin Bieber / Instagram

*

Julianne Hough felturbózta magát

Julianne a Forma-1 versenyzőkkel lógott együtt, és bár kocsit nem vezetett, egy élménnyel biztos gazdagodott. A kép is tükrözi, hogy remek időt töltöttek együtt.


Fotó: Julianne Hough / Instagram

*

Ashley Benson bébiszitterkedett

„Édes mackó” leírással osztott meg önmagáról és a babáról egy képet Ashley. Úgy tűnik, a fiatal színésznő tudja, hogyan nyugtasson meg és altasson el egy kisbabát!


Fotó: Ashley Benson / Instagram

*

Adam Lambert egy ausztrál étteremben pózolt

Adam és a Queen túl vannak két sikeres Sydney-i koncerten, és már Melbourne közönségét is elkápráztatták, ráadásul ez az utolsó hete a turnénak. A fotó az Icebergs Restaurantban készült, a háttérben a tenger látható, amit minden különösebb leírás nélkül posztolt Adam Lambert.


Fotó: Adam Lambert / Instagram

*

Alessandra Ambrosio Olaszországban járt

A népszerű modell a jól megérdemelt pihenését tölti Olaszországban, ahonnan folyamatosan tölti fel a jobbnál-jobb turistaképeit. Reméljük, relaxálásra is jut ideje a városnézés mellett!


Fotó: Alessandra Ambrosio / Instagram

*

Demi Lovato bemelegít

Aranyos képet osztott meg magáról Demi Lovato, aki a felvétel előtt végzett némi bemelegítést. Azt el kell ismerni, hogy az énekesnő nagyon hajlékony.


Fotó: Demi Lovato / Instagram

*

Katy Perry és a VMA-partnere nagyon stílusos

Szinte mindenki Katy Pery Britney Spears-féle VMA-szettjéről beszélt, amit egyébként a pop hercegnője is megdicsért. Perry Riff Raff-fal pózolt, mielőtt elhagyta volna a Los Angeles-i helyszínt – a leírásban pedig csak simán megjelölte Britney és Justin Timberlake Instagram-fiókját.


Fotó: Katy Perry / Instagram

*

Madonna a Világ közepe

Persze csak képletesen! Az énekesnő egy visszatekintő képet töltött fel magáról közösségi oldalára, ami kiérdemelt jó pár szívecskét rajongóitól.


Fotó: Madonna / Instagram

*

Jared Leto imádja a nyakláncát

„Ne b*szakodj a #rOckETboY nyakláncommal” - írta a leírásba Leto, aki még mindig hosszú, ombre hajával hódít.


Fotó: Instagram / Jared Leto

*

Ian Somerhalder ismét jótékonykodik

Ezúttal a klímaváltozásra hívja fel a figyelmet a jóképű színész, aki szerint hiba az, hogy az emberek mindent tudnak Kim Kardashian életéről, de semmit a környezetükről, a megújuló energiáról, olajokról, politikáról és a jövőről.


Fotó: Ian Somerhalder / Instagram

*

Niall Horan Ferrarit vezetett

Valóra vált egy fiú álma azzal, hogy a Ferrari megendte számára, hogy kikölcsönözzön és vezessen egy Ferrarit Los Angelesben – áradozott Niall Horan Instagram-oldalán. Kíváncsian várjuk, mikor szerez be magának is egyet!


Fotó: Niall Horan / Instagram

*

Adam Levine nem mindennapi vörös szőnyeg póza

Jó hangulatot teremtett a Maroon 5 énekese és felesége, Behati Prinsloo az Emmys vörös szőnyegén. Csak nem tangóznak?


Fotó: Adam Levine / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek