Starity

Újabb meglepetéssel jelentkezik a Papa Roach

2014. augusztus 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrégiben hazánkban is fellépett Papa Roach gitárosa, Jerry Horton a Kerrang! magazin riporterének elárulta, hogy az új lemez mellett egy másik meglepetéssel is szolgálnak rajongóiknak.

hirdetés
Újabb meglepetéssel jelentkezik a Papa Roach

Az augusztus 20-án hazánkban, a Strand Fesztivál keretein belül fellépett Papa Roach jelenleg is Európa-szerte turnézik, októberben pedig végre hazai közönség előtt állnak majd színpadra a srácok. A kaliforniai csapat nemrégiben a Reading Fesztiválon adott koncertet, melynek kapcsán a Kerrang! magazin riporterei faggatták a zenekar tagjait. Míg Jacoby Shaddix frontember az év elején megjelenő, F.E.A.R. címre keresztelt album koncepciójáról mesélt, addig Jerry Horton gitáros a csapat egy másik projektjéről is szót ejtett.

„Még dolgozom rajta. Élvezem a fotózást a magam amatőr módján és szerencsésnek érzem magam, amiért bárhova eljuthatok, szeretem megragadni ezt az előnyt és élni vele. Nem érzem szükségét, hogy mindenféle különlegességeket állítsak fókuszba, én csak lefényképezem azt, ami éppen megragad... tájképek, portrék... Nemrég valaki a táborunkból azzal az ötlettel állt elő, hogy kezdenem kellene valamit ezekkel, szóval megpróbáljuk és kiadjuk könyvként. Ami engem illet, saját magam legnagyobb kritikusa vagyok és ahogy erre gondolok, nos, nem igazán hiszem, hogy ez az anyag elég jó volna ahhoz, hogy könyvként jelentessük meg, de sokaktól hallottam, hogy imádják, szóval... ” – nyilatkozott sejtemesen a készülőben lévő anyagról Jerry, majd a készülő albumról is szót ejtett:

„Las Vegasban – pontosabban a külvárosában – rögzítettük [a lemezt]. Nem mentünk be a városba. Szalagra vettük... Tony tett egy kis kirándulást, ő egy partizós fickó. Nem maradhatott ki belőle. [nevet] Béreltünk közösen egy házat. Együtt maradtunk a felvételek ideje alatt. Tobin, Tony és én együtt dolgoztunk a saját kis helyünkön a házban reggelente és aztán elvittük az anyagot a stúdióba. A stúdió érdekes hely volt, mert egy szalag üzletházban kapott helyet, ahol volt még étterem, fodrászat is... Szóval állandóan arra gondoltunk, mit is keresünk itt. És amikor beléptünk, minden teljes ünnepi díszben volt.”

„Két producerrel, egy apa-fia párossal, Kevin és Kane Churkóval dolgoztunk. Az első öt dalt Kevinnel, az apával vettük fel, az utolsó hetet pedig a fiával, mert Kevinnek volt egy előzetes elköteleződése az In This Momenttel. Az utóbbi három vagy négy albumunkon velük dolgoztunk és már előre be volt ütemezve a menetrend. [...] Úgy érzem, néhány igazán jó anyaggal rukkolunk elő!” – engedett bepillantást a kulisszák mögé Jerry a jövő év elején az üzletek polcaira kerülő lemezzel kapcsolatban, mely előreláthatóan a csapat eddigi legpozitívabb hangvételű lemezeként lát majd napvilágot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek