Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Irina Shayk

2014. október 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részének alanya ismételten egy szupermodell: Irina Shayk.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Irina Shayk
Fotó: Rafa Gallar

Irina Shayk sokak számára leginkább barátja, Cristiano Ronaldo miatt lehet ismerős, ám szépségének és telt ajkainak köszönhetően rengeteg modellmunkát kap, és emiatt nem egy címlapon szerepelt már. Íme a legszebbek és a legrosszabbak!

A legszebb képek:

Cosmopolitan (Kína) – 2014. július

Ez a kép egyértelműen megérdemli a helyét a listánkon. Irina gyönyörűen mosolyog, valamint az alakját is szépen kiemeli ez a ruha. Nem tudunk belekötni ebbe a címlapba, se a fotósorozat többi részébe.

Vogue (Spanyolország) – 2013. november

Ez a kép is megérdemli a helyét a listán, Irina fantasztikusan néz ki rajta. Egyértelműen szexi címlap lett, még akkor is, ha nem mutat sokat magából, csupán a hasa villan ki, de ez épp elég is, továbbá sminkje is hatalmas dicséretet érdemel.

Cosmopolitan (Portugália) – 2012. május

Ismét egy tökéletes Cosmopolitan-címlap, mely nagyon jól mutatja, hogy mi is a nagy különbség a divatmodellek 80%-a és az Irina-féle manökenek között. Nem csak az, hogy Irina alakja sokkal formásabb, hanem az is, hogy mosolyog! Hatalmas plusz pont, ráadásul a fehérnemű is tökéletesen áll rajta.

Man (Spanyolország) – 2012. március

Ismét fehérneműs kép, ez viszont már titokzatosabb és szexibb. Irina felsőtestét egyedül egy farmering takarja, viszont sikerült megmaradniuk azon az oldalon, amikor ez nem közönséges. Az orosz modellnek nagyon jól áll a kék, és a sminkje is tökéletes.

Glamour (Oroszország) – 2012. július

Irina az orosz Glamour címlapján is megállta a helyét. Az orosz szépség szeme bár egy eddig nem ismert árnyalatot kapott, a kép ettől a bakitól elnézve nagyon jól sikerült.

A legrosszabb képek:

Harper's Bazaar (Mexikó) – 2011. július

Elnézést Lana Del Rey, nem tudná esetleg megmondani, hogy merre találjuk Irina Shayket? Nem? Rendben. Mit is mondhatnánk ezen kívül? A smink, a ruha, a haj, mind szörnyű, és fel sem ismerni a modellt.

L'express Styles (Franciaország) – 2012. szeptember

Oh Irina... a képen is látszik, hogy már a fotózás alatt is rájött, ez a címlap nem lesz a büszkeségfalán. A póz olyan, mintha egy börtönfotót készítenének, továbbá a paróka és a ruha mind szörnyű, Irina arca pedig elárul minden mást, amit még mondani tudnánk.

Vogue (Spanyolország) – 2014. szeptember

Ez Irina legújabb címlapja, de valami iszonyatos. A szőrme rengeteg állatvédőt kiboríthat, a smink és a haj is nagyon rossz, csak úgy, mint a túlzott Photoshop-használat, és ez a kínos póz.

Vogue (Brazília) – 2014. augusztus

Irina úgy néz ki ezen a képen, mintha nagyon megizzadt volna a fotózás alatt, valamint a bőrét is túl sötétre photoshopolták. Ezek mellett a szemöldöke is kissé elvetemültre, és a ruha, valamint a póz is előnytelen.

GQ (Mexikó) – 2011. május

Elég valószínűnek tartjuk, hogy nem ez volt az a címlap, amitől Cristiano beleszeretett Irinába. A kép elhelyezése olyan, mintha egy ötödikes egy számítástechnika órán Painttel tette volna be, emellett a póz klisés, és így elég nevetségesen néz ki, mindezek tetejében Irina tekintete olyan, mint egy tömeggyilkosé...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek