Starity

Liptai Claudia újra szerelmes!

2014. augusztus 30. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hónapokkal ezelőtt felröppent a pletyka, miszerint Claudia azért sugárzik, mert új férfi van az életében. A színésznő ezidáig tagadta, ám a napokban felvállalta, hogy újra rátalált a szerelem.

hirdetés
Liptai Claudia újra szerelmes!
Fotó: TV2 Sajtószoba

Liptai Claudia tavaly ősszel szakított akkori párjával és azóta a szokottnál is jobban védi magánéletét a média elől. Természetesen az elmúlt hónapokban sorra születtek a pletykák, miszerint Claudia újra szerelmes, ám ő ezt ezidáig tagadta és most is csak egy, a saját Facebook-oldalára feltöltött képpel tudatta, hogy boldog párkapcsolatban él.

Az új férfi Clau életében nem más, mint egyik kollégája, Horváth Ákos színművész. A 46 éves férfi a szombathelyi Weöres Sándor Színház társulatának tagja, szerepelt a Pál Adrienn, a Kontroll, a Csak szex és más semmi és a Szabadság, szerelem című filmekben. A TMC Management jóvoltából pedig azt is tudni lehet róla, hogy korábban versenyszerűen sportolt: kenuban és kempoban is kipróbálta magát, jelenleg hobbi szinten bokszol és van egy 17 éves lánya is, akinek édesanyjától évekkel ezelőtt elvált.

A TV2 új kvíz-műsorának háziasszonya és az „Apa kezdődik” felkiáltású reklámból is ismerős színész kapcsolata a Blikk információi szerint részben Jordán Tamásnak, a Weöres Sándor Színház igazgatójának köszönhető:

Ákost több mint 20 éve ismerem, a Merlinben a tanítványom volt, utána tagja volt az általam vezetett Nemzeti Színháznak, most pedig a szombathelyi Weöres Sándor Színháznak, tehát szoros barátság és munkakapcsolat van köztünk. Claudiához is baráti viszony fűz, érthető, hogy drukkolok ennek a kapcsolatnak. Egyébként egy születésnapi összejövetelre voltunk hivatalosak és egy hatalmas társasággal ünnepeltünk, ahová függetlenül egymástól Ákos és Claudia is eljött. Mivel Ákost többen nem ismerték, így bemutattam pár embernek – mesélte a színigazgató, aki nagyon örül, hogy az élet így osztotta a lapokat és két barátja egymásra talált.

Claudia nem hajlandó nyilatkozni magánéletéről, ám Ákos röviden nyilatkozott bimbózó románcukról a nyugat.hu online magazinnak: „Nagyon boldog vagyok Claudiával, de semmit sem szeretnék elkiabálni ezzel kapcsolatban. A szombathelyi Savaria Karneválra is az én meghívásomra érkezett a múlt hét végén, az előadásomat is megnézte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek