Starity

Visszatérőkkel indult a brit X-Faktor

2014. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: Bence112233

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két régi-új zsűritaggal valamint egy kicsit sem ismeretlen arccal indult a brit X-Faktor immáron tizenegyedik évada.

hirdetés
Visszatérőkkel indult a brit X-Faktor

Szombat este 8 órakor kezdetét vette a világ legnépszerűbb tehetségkutató eredeti verziójának tizenegyedik évada. A tavalyi felemás nézettségi és kritikai értékelések alapján idén 3 közel sem ismeretlen arc foglalt helyet a mentori asztalnál. Visszatért a már első évad óta mentori szerepben levő Louis Walsh ír zenei producer, a Westlife, a Boyzone és a JLS menedzsere.

Hozzá csatlakozott két visszatérő mentor, Simon Cowell és Cheryl Fernandez-Versini. Mindketten 2010-ben hagyták ott a brit verziót az amerikaiért, azonban Cherylt akkor hamar menesztették a pozicióból és Simon Cowell-lel is megromlott a viszonya. Cowell az amerikai verzió törlése után bejelentette, hogy máshol folytatja a tehetségek felfedezését és meglebegtette a pletykát, hogy szívesen dolgozna Cheryllel. A Crazy Stupid Love énekesnője hosszú viszálykodás után beadta a derekát, és ez év márciusában közösen bejelentették, hogy ismét együtt fognak dolgozni a brit X-Faktorban.

Kettejüknek sok mai sztár mondhat köszönetet, hiszen az ő versenyzőik közé tartozott Alexandra Burke, Cher Llyold, Rebecca Ferguson, Olly Murs és a One Direction. Cheryl háromévados szerepe alatt kettőt nyert meg versenyzőjével.

A csapat negyedik tagja a tehetségkutatók terén korán sem ismeretlen Melanie Brown, ismertebb nevén Mel B. Az ex-Spice girl a korábbiakban volt már vendégmentor nagy sikerrel a brit X-Faktorban, két évig szerepelt állandó zsűritagként az ausztrál verzióban, majd pedig az amerikai Csillag születikben, illetve az ausztrál Voice gyerekverziójában. A show házigazdája a korábbi évekhez hasonlóan Dermot O'Leary.

Az első meghallgatások egy szobában zajlottak közönség nélkül, aki innen továbbjutott, egy arénában, 5000 ember előtt bizonyíthat a mentoroknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek