Starity

A legsikeresebb videoklipek: Ewa Farna

2014. szeptember 01. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cseh származású énekesnőnek, Ewa Farna-nak mutatjuk be most az öt legsikeresebb videoklipjét, melyek túllépték az egymilliós nézőszámot.

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Ewa Farna

Kétség sem fér hozzá, hogy Lengyelországban Ewa Farna a legnépszerűbb és a legszerethetőbb énekesnő, hiszen nemcsak tehetséges, de gyönyörű is. Mindig meg tud újulni, és a rajongói sem pártolnak el tőle, ezért is esett a választás rá, hogy neki is megtekinthessük az öt legnépszerűbb kisfilmjét, melyek a több milliós nézettséget is meghaladják. A régiek kaptak helyet kapott a listán a tavaly megjelent Znak is.


Monster High (2011)

Az abszolút legnépszerűbb a több, mint 13 milliós nézettségével a népszerű rajzfilmsorozat, a Monster High betédala, melyet már többen is előadtak, de eddig az övé a legnépszerűbb. A sztár teljesen beleélte magát a szörnyen jó szerepébe és talán ennek (is) köszönheti a dal sikerét.

Bez Lez (2011)

A második helyen a Bez Lez áll, ami jócskán elmarad a fent említett daltól, de így is szépen teljesít, hiszen majdnem 8 milliós a nézettsége. E szám a 2011-ben kiadott EWAkuacja című nagylemezéről való, ami nagyon sikeres a rajongók körében a mai napig. Olyannyira népszerű, hogy a korong elérte a platina státuszt, méghozzá a második otthonának nevezett helyen, Lengyelországban.

Ewakuacja (2010)

A fent említett album címadó dala is helyet kapott az öt legnépszerűbb videoklip között, ugyanis a 7 milliós határt ez is meghaladta. A dal nagyon erőteljesre sikeredett, a videó pedig alá is támasztja ezt a vadító és szenvedélyes életérzést. A tűz fellobbanása pedig egyszerűen tökéletes választás volt. Ez a lemeze is platina lett, szintén Lengyelországban. A lengyel slágerlistán az első helyig jutott fel, a korong pedig a nyolcadik helyig.

Znak (2013)

A negyedik helyre szorult a tavalyi év egyik legsikeresebb klipje, a Znak, melyben egy varázslatos cipőt talál, ami örökre megváltoztatja az életét, így a több, mint hatmillió fő által megnézett klip méltán kapott helyet listánkon. Lengyelországban a slágerlistán a harmadik. helyig jutott. A (W)INNA című nagylemez – melyen ez a dal is megtalálható -, olyannyira népszerű, hogy megkapta az aranyminősítést, sőt a nagylemez a hetedik helyig jutott a fent említett országban.

Cicho (2009)

Az 5. helyre még befért a Cicho című szerzemény, melyet lengyelül énekel, mellesleg ennek a dalnak elkészült a cseh változata is, Ticho címmel. A videóban alapvetően nem történik semmi, csupán az énekesnő és zenekara látható benne, mégis nagyon szeretik az énekesnő rajongói. A Cicho az azonos címen futó album címadó dala, mely a lengyelek körében kiérdemelte a kétszeres platinaminősítést. A sztár ezt azóta sem tudta felülmúlni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek